Két új AOC GAMING egér és egy vezeték nélküli headset érkezik

Kütyü Magazin - 2021. október 29.

A világ egyik vezető gaming monitor-* és IT kiegészítő márkája, az AGON by AOC most két új egérrel (AOC GM510 és GM530) és egy vezeték nélküli headsettel (AOC GH401) bővíti gaming perifériáinak portfólióját. 

A kiváló minőségű Pixart érzékelőkkel és jól átgondolt tervezési jellemzőkkel, köztük a testreszabható RGB Light FX funkcióval felszerelt egerek mindegyike nagyszerű kiegészítője a kezdő, haladó és a hardcore játékosok felszerelésének. Azoknak a játékosoknak pedig, akik a csapattársakkal történő kommunikáció során nem szeretnének kábelek okozta akadályokat, a GH401 gaming headset 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiát, valamint 50 mm-es neodímium hangszórójának köszönhetően tiszta és ütős hangzást kínál mélyhangkiemeléssel.

 

AOC GM530 2-zónás RGB világítással, bőrbarát bevonattal és szilikon oldalsó markolattal (balra)
AOC GM510 RGB világítással és méhsejtmintával az extra kis súly érdekében (középen)
AOC GH401 vezetéknélküli fejhallgató gazdag hi-fi hangzással (jobbra) 

 

Mielőtt egy kiválóan védett várbörtönbe indulnál orkokat és sárkányokat gyilkolni, minden kalandornak gondoskodnia kell a felszereléséről, a varázsitaláról és szintet kell hogy lépjen a karakterében – ennek megfelelően a kiemelkedő játékerő érdekében a jelenkori játékosok is a legmagasabb szintű gaming felszerelésekre hagyatkoznak. Egy ergonomikus, könnyű, a felhasználó kezébe jól illeszkedő egér elengedhetetlen a 360° távcső nélküli fejlövésekhez a harci zónában. A számítógépes játékok fő vezérlőeszközeként a gaming egér a játékosok elsődleges fegyvere, amelyet bölcsen kell megválasztani.

Kéznél a precízió az AOC Gaming egerekkel

Nemrégiben a teljes gaming portfólió az "AGON by AOC" égisze alá került, és három kategóriában – belépő szintű kalandorok (AOC GAMING), ambiciózus hősök (AGON) és profi legendák (AGON PRO) – szolgálja ki minden szinten a játékosok igényeit.

Az AGON by AOC gaming perifériák portfóliójába a különböző készségszintekhez már három gaming egér tartozik: a belépő szintű GM200, az NVIDIA Reflex tanúsítvánnyal rendelkező középszintű GM500 extra alacsony késleltetéssel, valamint a prémium kategóriás AGON AGM700 egér, kivehető súlyokkal a finomhangoláshoz.

Mostantól a GM530 és a GM510 is csatlakozik az 500 sorozatú gaming egerekhez az AOC GAMING kategóriában. Az AOC GAMING GM530 egy rendkívül ergonomikus, jobbkezes egér, amelynek kétoldali, fröccsöntött szilikon oldalsó markolatai a profi játékokban, ahol különösen pontosnak kell lenni, segítenek a játékosoknak az egér egy helyben tartásában és a célpont követésében. A csúcskategóriás Pixart PMW3389 érzékelő 16000 valós DPI-vel pontosan követi a célpontot. Az egér a kivételes "kattogó" visszajelzés és a gyors reakciók érdekében igen tartós (80 millió kattintás) Kailh kapcsolókat alkalmaz, amelyek a profiknak is megfelelnek. Az elülső felület bőrbarát matt UV bevonata kényelmes és kellemes tapintású. Az AOC GM530 az elsődleges balra/jobbra gombokon és a kerékgombon kívül a bal oldalon két hüvelykujj gombbal és a kerék alatt két további gombbal rendelkezik. Az AOC G-Menu szoftverének köszönhetően, amely lehetővé teszi az egér két különálló RGB zónájának szinkronizálását az AGON ökoszisztéma többi részének Light FX RGB világításával, a gombok teljes mértékben testreszabhatók. A GH530 fonott kábellel és aranyozott USB-csatlakozóval rendelkezik.

A GM510 egy jobbkezes egér, amely egyedülálló méhsejtmintával rendelkezik, így nagyon könnyű, mindössze 58 g (kábel nélkül). Mivel az egér olyan könnyű, szinte semmi erőfeszítést nem igényel a szoros helyzetekben a gyors reflexekkel történő mozgatás, és sokszor ez jelenti a győzelmet vagy a vereséget egy kompetitív FPS játékban. A szellőző burkolat kialakításának köszönhetően a kéz kevésbé izzad és csúszik, ami tökéletes a forró nyári időjárásban. A GM530 modellhez hasonlóan a mozgás pontos követéséhez, még nagy gyorsulású manőverek során is, a GM510 is tartós (80 millió kattintás), érintéses és kényelmes Kailh kapcsolókat és ugyanazt a csúcskategóriás Pixart érzékelőt alkalmazza, mint a GM530. A hat gomb (köztük két hüvelykujj gomb) teljes mértékben testre szabható az AOC G-Menu szoftverrel, és az egyetlen RGB zóna szinkronizálható más AGON eszközökkel is.

Hallgasd a hősök lépteit az AOC Gaming sokoldalú GH401 fejhallgatójával

Az AGON by AOC nemrég két vezetékes gaming headsetet dobott piacra: a GH200 modell 3,5 mm sztereó jack csatlakozóval, míg a GH300 virtuális 7.1 hangzással és USB csatlakozóval rendelkezik. Mindkét fejhallgató 50 mm neodímium hangszórókkal rendelkezik, amelyek gazdag, tiszta hangzást biztosítanak a 20 Hz - 20 kHz frekvenciatartományban.

Az intenzív játékok során nagyobb mozgásszabadságra vágyó gémerek számára az AGON by AOC az új AOC GAMING GH401 vezeték nélküli gaming headsetet kínálja, amely akár 10 méteres hatótávolsággal rendelkező 2,4 GHz vezeték nélküli technológiát alkalmaz. Ha nincs szükség vezeték nélküli kapcsolatra, akkor a 3,5 mm sztereó jack csatlakozóval is használható, így mindkét megoldás előnyeivel rendelkezik. A beépített akkumulátor 17 órán át képes hangot szolgáltatni (50%-os hangerő beállításnál) és a modern USB-C csatlakozón keresztül tölthető fel. A GH401 is ugyanazzal az 50 mm-es neodímium hangszóróval van felszerelve, amelyet a tiszta és hűséges hangzásáért dicsérnek, és ugyanazzal a kényelmes műbőr fehérjebevonattal és memóriahabbal van ellátva, mint a GH200 és GH300, így kiválóan alkalmas a hosszú játékmenetekhez. A lecsatolható, zajkizáró gémes mikrofon a tiszta beszédhang, a kényelem és az optimális távolság érdekében beállítható, míg a fedélzeti kezelőszervek könnyű hozzáférést biztosítanak a némítás és a hangerőszabályzó gombokhoz. A GH401 modell kompatibilis számítógéppel, PS4-gyel és PS5-tel.

Az AOC GM530 és GM510 gaming egerek 2021 novemberétől lesznek elérhetőek 44,90 € ajánlott fogyasztói áron.

Az AOC GH401 gaming headset szintén 2021 novembertől lesz elérhető 79,90 € ajánlott fogyasztói áron.

_________________________ 

* IDC Negyedéves Gaming Tracker - Gaming monitor 2021 első negyedév

Kulcsszavak: AGON, headset, egér, AOC
Vissza