Ingyenes Apple TV+ szolgáltatás LG okostévékhez

Kütyü Magazin - 2021. november 6.

November 15-től kezdve az LG okostévé tulajdonosok három hónapig ingyenesen vehetik igénybe az Apple TV+ szolgáltatást.* A világszerte több mint 80 országban elérhető promóció a 2016 vagy azután vásárolt 4K és 8K LG Smart TV modellekre vonatkozik, és azok a felhasználók vehetik igénybe, akik 2022. február 13-ig regisztrálnak az akcióra.** Az ajánlat az LG Content Store-ból vagy a televízió főmenüjében az Apple TV+ reklámbannerre kattintva egyszerűen elérhető.

Az LG okostévéin elérhető Apple TV+ az első kizárólag sajátgyártású mozgóképeket kínáló szolgáltatás. Olyan díjnyertes és inspiráló eredeti videós tartalmakat kínál, mint például a világszerte sikeres Ted Lasso vígjátéksorozat, a The Morning Show, valamint az Alapítvány című, epikus világot megidéző sorozat, ami Isaac Asimov ikonikus regénysorozatának első filmes adaptációja. A platformra hamarosan új tartalmak is érkeznek, többek közt a Tom Hanks főszereplésével készült Finch, amely az Apple TV+ Greyhound globális sikersorozatának folytatása.

 

Az LG okostévéi az Apple TV+ tartalmakat a legjobb kép- és hangtechnológiával teszik teljessé. Mivel a készülékek támogatják a Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos hangzást, az eredetileg a Dolby csúcstechnológiáihoz maszterelt Apple TV+ filmek és sorozatok a legmélyebb vizuális és hangélmény mellett streamelhetők.

A 2018-tól gyártott modelleken elérhető LG Magic Remote még kényelmesebbé teszi a keresést és a tartalom kiválasztását az Apple TV+ platformon. Ennek segítségével a tulajdonosok a távvezérlőt használva navigálhatnak, kattinthatnak, görgethetnek vagy a beépített mikrofon használatával egyszerűen, hangutasítással fedezhetik fel az Apple világszerte népszerű streaming szolgáltatását.***

______________

* A promóció azokra az országokra vonatkozik, ahol az Apple TV+ elérhető.

** Az ajánlat a 2016 és 2021 közötti 8K és 4K LG modellek esetén érhető el. Az ajánlat csak 2021. november 15. és 2022. február 20. között érvényes (tehát a február 13-ig regisztrálók február 20-ig használhatják a szolgáltatást). Egy tévéhez, valamint Apple fiókhoz csak egy ajánlat vehető igénybe. A promóció csak új előfizetők számára érvényes. Lemondásig az előfizetés automatikusan megújul a régióban érvényes havidíj szerint. A promóció fizetési móddal rendelkező Apple ID-t igényel. A felhasználásra a feltételek és az Apple adatvédelmi irányelvei érvényesek. Az ajánlat nem kombinálható az Apple One, illetve az Apple TV+ más ingyenes próbaverzióival vagy ajánlataival. A feltételek változhatnak, és bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatók vagy törölhetők. Az Apple TV+ az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Apple nem támogatója ennek a promóciónak. Minden jog fenntartva.

*** A hangvezérlés elérhető Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Indiában, Olaszországban, Új-Zélandon, a Fülöp-szigeteken, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Vietnámban.

Kulcsszavak: Apple TV+, okostévé, LG
Vissza