A vászonképes nyomdai szolgáltatások már a zsebünkben vannak

Kütyü Magazin - 2021. december 17.

Vége azoknak az időknek, amikor a figyelmes ajándék azt jelentette, hogy az embernek a komfortzónáján kívül kellett kreatívnak lennie. Ma már olyan okos megoldások is elérhetők a mobilodra, amelyekkel örömet szerezhetsz a rokonoknak és barátoknak is, ráadásul mindez csak néhány kattintás!

Nyomdai előkészítés és rendelés a Printapic mobilappon keresztül

A Printapic mobil appon keresztül kiemelheted a kedvenc digitális fotóidat a galéria fénykép-kavalkádjából, hogy vászonkép formájában a családi nappali díszei vagy ötletes ajándékok váljanak belőlük. Az applikáción belül, mely elérhető iOS-ra és Androidra is, végigviheted a teljes folyamatot a fotó kiválasztásától a nyomdai felkészítésen át a rendelésig.

Ha csak 1 képről van szó, akkor mindössze 6 koppintással el is intézheted az egészet, de ha egyszerre több fotó vászonra nyomtatását is szeretnéd, akár különböző méretekben, azt is megteheted egyetlen rendelési folyamatban.

Nem szükséges manuális jóváhagyásra várni, az applikáción belül gyors és egyszerű a fénykép minőségének ellenőrzése, így 1-2 munkanap leforgása alatt kiszállításra is kerülhet egy emlékezetes ajándék. Akár tömegközlekedés vagy sorbanállás közben is elintézhetsz egy-egy meglepetést a szeretteidnek, hiszen ha megvan a kiválasztott kép, néhány perc alatt kész is a rendelés. 

A kicsitől az egészen nagy méretig választhatsz a vásznak közül, így végre kihasználhatod, ha a mobilod csaknem fényképezőgép minőségben fotóz. Az appon belül a méretezés és az elrendezés könnyedén változtatható, így a nem kívánt részeket is levághatod, vagy belezoomolhatsz a képbe. Az app valósághűen mutatja, hogy néz majd ki a végeredmény, ezért nem történhet meg, hogy véletlenül fontos részeket vágsz le a fotóról.

Okos megoldás a személyre szóló, figyelmes ajándékokhoz

Miért ne könnyíthetnék meg az okos megoldások az ajándékozást is, ezzel támogatva a tartalmas kapcsolatokat? Az okoseszközök nem csak azt jelentik, hogy könnyebbé válik, ami régen bonyolultabb volt, hanem azt is, hogy a kreativitás teljesen új megközelítést kap.

A Printapic appban akár többrészes vászonkép nyomtatás mellett is dönthetsz, ahol a fotód 3-4-5 képből áll össze egy egésszé a falon. Ráadásul képkeretet sem kell keresgélned, mert a kész nyomatot egy 18 mm vastag lucfenyő keretre feszítik, így mehet is rögtön a polcra vagy a falra.

Több digitális fotónk, kevesebb emlékünk van - itt az idő változtatni!


Mióta az okostelefonok helyettesítik a legtöbb digitális eszközt, így a hétköznapokban gyakran a fényképezőgépet is, rengeteg olyan digitális fotó készül az emlékeinkről, melyek csak nagy ritkán, vagy egyáltalán nem kerülnek elő később. 

Pedig pont amiatt, mert a telefon mindig velünk van, olyan pillanatokat örökítünk meg, amik talán akkor nem tűnnek fontosnak, később mégis meghatározónak vagy meghatónak tartjuk őket. Itt az idő, hogy ne csak egyre több digitális képünk legyen, hanem formáljuk is őket kézzel fogható emlékekké!

 

Képek: canva.com

Vissza