Vadonatúj viselhető eszközök a Xiaomitól

Kütyü Magazin - 2022. március 16.

A különleges Xiaomi 12 termékcsaláddal együtt jelentette be a Xiaomi a globális piacra tervezett Xiaomi Watch S1 sorozatot, valamint a Xiaomi Buds 3T Pro-t. Ezek a Xiaomi legújabb viselhető eszközei, amelyek nemcsak gyönyörűek, de nagyszerű funkciókkal is rendelkeznek, hogy megfeleljenek a modern életstílus elvárásainak.

"Azt látjuk, hogy egyre több fogyasztó tekint a viselhető eszközökre mindennapi használati tárgyakként, amelyeknek többek között az egészségmegőrzésben, sportolás közben, és a kapcsolattartásban vehetjük hasznát, miközben jól alkalmazkodnak a személyes stílusunkhoz is." – mondta Steven Shi, a Xiaomi International AIoT helyettes vezetője. "A viselhető eszközök vezető márkájaként a Xiaomi arra fog törekedni, hogy 2022-ben még több csúcskategóriás viselhető terméket kínáljon a vásárlóinak, olyan termékeket, amelyek nemcsak a prémium okostelefon-élményt fokozzák, hanem teljesen új lehetőségeket kínálnak arra is, hogy a használói az eszközön keresztül kapcsolódjanak sok más okoseszközhöz is."

 

 

Stílus a fitneszhez: Xiaomi Watch S1 sorozat

A vadonatúj Xiaomi Watch S1 a modern, kifinomult életstílust kedvelő, rendkívül elfoglalt felhasználók számára készült. Ezt tükrözi a készülék klasszikus megjelenése, áramvonalas kialakítása, amelynek 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőjét rozsdamentes acél kerettel látták el. A felhasználók a klasszikus bőr vagy a különböző színű, szennyeződésálló fluorgumi szíjak közül választhatnak. 

 

 

A Xiaomi Watch S1 Active ezzel szemben vibrálóan színes és sokféleképpen testreszabható sportos stílust képvisel és maximális kényelmet biztosít. Az 1,43"-os always on AMOLED kijelzőt hordozó, kiváló minőségű, fémből készült káva egyszerre könnyű és tartós. Az órához háromféle színben, cserélhető órakeret, valamint hatféle, élénk színű szíj is elérhető.

 

 

A Xiaomi Watch S1 és S1 Active összesen 117 fitnesz üzemmóddal – köztük 19 professzionális üzemmóddal – rendelkezik, és képesek automatikusan felismerni az olyan edzésmódokat, mint a kültéri vagy beltéri futás és gyaloglás. A Strava és az Apple Health alkalmazásokkal kompatibilis készülékek az egészségtudatos felhasználóknak nyújtanak hasznos funkciókat, mint amilyen a vér oxigéntelítettségének (SpO₂) mérése, a menstruációs ciklus nyomonkövetése és a továbbfejlesztett alvásfigyelés.

 

A sűrű, mozgalmas életmódra tervezett Xiaomi Watch S1 sorozat támogatja a Bluetooth hívásokat, a Mastercard NFC-n keresztüli fizetést és az Amazon Alexa hangasszisztenst. Teljes feltöltéssel az akkumulátor akár 12 napig tartja működésben az eszközt átlagos használat mellett, de  akkumulátorkímélő üzemmódban akár 24 napig is. A készülék mágnessel kapcsolódik a töltőjéhez.

 

Magával ragadó, varázslatos hangzás: Xiaomi Buds 3T Pro

A stúdió minőségű hangzás mindig azt jelenti, hogy a legapróbb részletek is jól kivehetők és a hangtorzítás minimális. A Xiaomi a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza, hogy ennek az elvárásnak meg tudjon felelni, így a Xiaomi Buds 3T Pro mind a hardver, mind pedig szoftver terén komoly innovációkat alkalmaz, ideértve a 10 mm-es, kettős mágnessel ellátott dinamikus meghajtót, szekcionált DLC bevonattal, valamint az LHDC 4.0 audiokodek* támogatást. Az eredmény: fantasztikus zenehallgatási élmény.

"Nagyra értékelem a Xiaomi Buds 3T Pro által nyújtott, részletgazdag hangzást, amely lehetővé teszi, hogy a halljam a muzsika legapróbb nüanszait is ezen a kiváló minőségű, vezeték nélküli fülhallgatón keresztül" – mondta Luca Bignardi, az "Escucha" Grammy-díjas album hangmérnöke.

 

 

Emellett, a Xiaomi Buds 3T Pro maximálisan 40dB hibrid aktív zajszűréssel fokozza tovább a zenehallgatás élményét. A felhasználók három aktív zajcsökkentó (ANC) mód, vagy az Adaptive mode közül választhatnak. Utóbbi lehetővé teszi, hogy a fülhallgató automatikusan alkalmazkodjon a környezeti zajszinthez. A Transparency mode alkalmazásával a felhasználók mozgás közben is kapcsolatban maradhatnak  a környezetükkel.

 

 

A teljesen új, újgenerációs Dimensional audio funkció 360 fokos hangzásvilágot hoz létre, hasonlóan ahhoz, mintha egy színházban vagy egy élő koncerten ülnénk. A Track head movement üzemmódban akkor is változatlan irányból fog szólni a zene, ha közben a fejünket ide-oda forgatjuk, így valódi térhangzásban lehet részünk. A készülék kényelmesen és biztonsan illeszkedik a fülbe, két eszközzel lehet összekapcsolni, és akár 6 órányi lejátszást is lehetővé tesz egy töltéssel, vagy 24 órát a tokjában tartva.

 

 

A Xiaomi Watch S1 269 dolláros, a Xiaomi Watch S1 Active 199 dolláros, a Xiaomi 3T Pro pedig 199 dolláros ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható. 

A termékek várhatóan áprilistól lesznek elérhetők a hazai kiskereskedelmi csatornákban.

Vissza