A Philips monitors új szintre emeli a gaming-élményt

Kütyü Magazin - 2022. június 1.

A Philips monitors Momentum 5000 gaming monitorokat tartalmazó termékcsaládja két új 27 hüvelykes (68,5 cm-es) gaming monitorral bővül: a Momentum 27M1F5500P és a 27M1F5800 modellekkel.

Kialakításuknak köszönhetően a gamereknek az általuk elvárt izgalmas és magával ragadó élményt nyújtanak, valamint valódi versenyelőnyt biztosítanak a többi játékossal szemben, mindezt a csúcstechnológiás funkcióknak köszönhetően, amelyekkel a Momentum termékcsalád garantáltan mindenkit lenyűgöz. Amellett, hogy teljesebb játékélményt nyújtanak és eleget tesznek a gamerek által támasztott igényeknek, ezek a modellek kiváló eszközök arra is, hogy növeljék a felhasználók termelékenységét a hosszú, munkával eltöltött órák során.

 

Főbb jellemzők

• 27 hüvelykes Nano IPS panelek, 1,07 milliárd színnel

• 2 alatti Delta E érték az sRGB színtér esetében

• VESA DisplayHDR 600 és AMD FreeSync Premium Pro támogatás

• UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) felbontás 144 Hz-es frissítési rátával és HDMI 2.1 csatlakozással a 27M1F5800 esetében

• Kristálytiszta QHD (2560 x 1440) felbontás 240 Hz-es frissítési rátával a 27M1F5500P esetében

• MultiView funkció, amely egyidejű duális csatlakozást és megtekintést tesz lehetővé

• Ergonómiai funkciók (például a SmartErgoBase talp) és szemkímélő funkciók (például a LowBlue üzemmód és a FlickerFree technológia)

„A Momentum termékcsaládba tartozó új Philips gaming monitoraink kifejezetten olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek képesek mindent megadni a gamereknek, hogy azok a piacon lévő legdinamikusabb és vizuálisan leggazdagabb játékokból is a legtöbbet hozhassák ki. A 27M1F5500P és a 27M1F5800 modellek által a gamerek garantáltan a lehető legintenzívebb játékélményt élhetik át, mindezt annak a számos csúcsteljesítményű funkciónak köszönhetően, amelyek lenyűgöző grafikát, valamint gördülékeny, ultragyors és alacsony késleltetésű játékmenetet biztosítanak. Ez jelenti a valódi gaming-élményt.” – nyilatkozta César Acosta, az MMD Monitors & Displays európai gaming termékmenedzsere.

 

A minimalista, de merész kialakítás számos funkcióval büszkélkedhet, magával ragadó játékélményt eredményezve

 

Csúcstechnológiás funkciók, lenyűgöző játékélmény

A következő generációs játékokban rejlő potenciál teljes kiaknázásához a komoly gamereknek komoly felszerelésre van szükségük. A Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek készen állnak a feladatra. Az IPS panelek éles képeket és gazdag színeket jelenítenek meg, mindezt extra széles betekintési szög mellett, akár 90°-ban elforgatva is. Az Ultra Wide-Color technológia széles színskála megjelenítését teszi lehetővé a ragyogóbb, élénk és valósághű színekkel rendelkező képek érdekében. Ezenkívül a Philips sajátos SmartContrast funkciója valós időben elemzi a képernyőn megjelenő tartalmat, és automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását, ezáltal is növelve a kontrasztot, hogy a gamereknek a lehető legjobb vizuális élményben legyen részük.

 

Azonban nem csupán szemkápráztató látványra van szükség az igazán magával ragadó játékélményhez. A jelenlegi, pörgős játékoknak olyan technológiára van szükségük, amely tartani tudja a lépést. Köszönhetően annak, hogy gyors, 144 Hz-es és 240 Hz-es frissítési rátával, 1 ms válaszidővel és AMD FreeSync Premium technológiával rendelkeznek, a Philips 27M1F5800 és 27M1F5500P modelljeinek célja, hogy rendkívül gördülékeny, szakadozásmentes, akadásmentes és alacsony késleltetésű játékélményt biztosítsanak. A monitorok számos olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyeket kifejezetten a gamerek igényeinek kielégítésére terveztek: ilyen például az EasySelect billentyű, amelynek segítségével a képernyő beállításai gyorsan és könnyen állíthatók az OSD-menüben; ezenkívül ott van a MultiView technológia, amely egyidejű duális csatlakozást és megtekintést tesz lehetővé; és végül, de nem utolsó sorban az elöl található sztereó hangszórók, amelyek gazdag hangminőséget és magával ragadó játékélményt biztosítanak.

 

Mivel az igazán szenvedélyes gamerek gyakran több órát is eltöltenek a képernyők előtt a Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek egyaránt olyan hatékony, kényelmet növelő funkciókkal lettek ellátva, mint például a LowBlue üzemmód és a Flicker-Free technológia, amelyek megvédik a felhasználók szemét a kék fény jelentette káros hatásoktól, valamint nem szabad megfeledkeznünk a SmartErgoBase talpról sem, amely ergonomikus beállításokat tesz lehetővé a maximális kényelem érdekében.

 

Árak és elérhetőség

A Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek várható megjelenése: 2022 június, ajánlott fogyasztói áruk pedig rendre 769 és 819 EUR lesz.

Vissza