Újabb készülékekkel bővíti kínálatát a HMD Global

Kütyü Magazin - 2022. július 12.

Három új klasszikus telefont jelentett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A készülékek alternatívát kínálnak a tech detoxot tervezőknek és azoknak, akik nemet mondanának a „mindig online” kultúrának. Az 1 milliárd dolláros klasszikus mobiltelefon-piac vezetőjeként a HMD Global új készülékei ismét aláhúzzák a Nokia Mobile elkötelezettségét a verhetetlen tartósság és akkumulátor-üzemidő mellett.

A strapabíró és sokoldalú – munkában és magánéletben egyaránt teljesítő – Nokia T10-hez is a klasszikus telefonok új triójából merítettünk ötletet: a táblagép megfizethető, kompakt 8”-os méretben és minden helyzetben hasznos funkciókkal érkezik. Nagyszerű mindenes a rohanó élet elvárásaihoz – az otthoni videóhívásoktól kezdve a kedvenc sorozatod streamelésén át, a második képernyő funkción keresztül a gyerekek szórakoztatásáig a Google Kids Space-en, bármikor számíthatsz rá. ​

 

 

A portfólió legújabb tagjai megerősítik a HMD Global elkötelezettségét amellett, hogy mind a telefon-, mind a táblagép-kategóriában mindenki számára elérhető és hosszú élettartamú készülékeket biztosítson. Ami még fontosabb, hogy ezek az értékálló készülékek egy olyan, a fogyasztók számára aggodalomra okot adó időszakban kerülnek forgalomba, amiben a megélhetési költségek folyamatosan emelkednek. A klasszikus telefonok pedig egy olyan időszakban érkeznek, amikor a 90-es évek fogyasztói kultúrája újjáéledőben van, és visszhangra talál a vásárlók körében.

 

Nokia T10: Versenyképes minőség

Kicsi, mégis nagyszerű: a Nokia legújabb táblagépe kívül-belül tartós. Unibody kialakítása és nano-textúrált felülete elnyeli a karcolásokat, így még akkor is vadonatújnak tűnik majd, amikor továbbadod egy családtagodnak vagy barátodnak. Belül pedig a legújabb Android 12 szoftver, a két éven át garantált Android-frissítés és a három évig érkező biztonsági frissítések (kétszer annyi, mint a versenytársaké) gondoskodnak a készülék jövőjéről.

 

 

A Nokia T10 a Google Entertainment Space és a Google Kids Space segítségével tesz róla, hogy könnyedebben teljenek a hétköznapok – a gyerekek élvezik a táblagép előtt töltött kontrollált időt, és te is nézhezed a kedvenc sorozatod. Ráadásul új tartozékok is érkeznek hozzá, például a Nokia Flip tok, ami a legtöbb munkahelyi környezetben megállja a helyét, és a készüléked összes részét védi az ütődésektől és a karcolásoktól. A tok sötétkék vagy ciánkék (zöld-kék árnyalat) színben kapható, így úgy tűnhetsz ki a tömegből, hogy közben a táblagépedet is védve tartod.

 

Nokia 8210 4G: Egy stílusikon újjászületése

A Nokia 8210 4G – az „Originals” család új tagja az 1999-es párizsi divathéten bemutatott ikonikus Nokia 8210-et ünnepli. A klasszikus nyomógombos telefon által inspirált új Nokia 8210 4G az emlékezetes külsőt és a jellegzetes tartósságot 4G-vel, VoLTE-képességgel, nagyméretű, 2,8 hüvelykes kijelzővel és intuitív felhasználói felülettel ötvözi – mégis minden sokkal egyszerűbbé vált rajta. Ráadásul több hetes készenléti akkumulátor-időtartammal rendelkezik, mint a régi szép időkben.

 

 

Nokia 5710 XpressAudio: kiemelkedő hangzás és 21. századi innováció

A Nokia 5710 XpressAudio megörökölte mindazt, amit a Nokia 5310-ben szerettünk, és még javított is rajta: a nagyobb akkumulátor, dedikált hangvezérlő gombok és a beépített vezeték nélküli fülhallgató új szintre emelik a hangélményt, és megfelelnek a modern felhasználók igényeinek. Amikor éppen nem használod őket, a telefon hátulján található elegáns csúszka alá rakhatod a fülhallgatókat – így mindig tudod majd, hogy hol hagytad őket, és a lemerülés miatt sem kell aggódnod. Ez a hangos sztereó hangszórókkal ötvözve azt jelenti, hogy a zenét egyedül vagy akár a barátaiddal közösen is élvezheted, ahogyan a művész elképzelte: gazdag basszusokkal, tiszta magas hangokkal és természetes énekhanggal.

 

Nokia 2660 Flip: elérhetőség és tartósság ötvözete egy összecsukható telefonban

Az összecsukható Nokia 2660 Flip átgondolt kialakítása úgy teszi egyszerűbbé a beszélgetést, hogy még közelebb hozza hozzád a mikrofont és a fülhallgatót. A továbbfejlesztett hozzáférhetőségi funkcióknak köszönhetően mindenki magabiztosan használhatja, különösen az 50 feletti korosztály. A nagy kijelző, a hallókészülék-kompatibilitás, a kiváló akkumulátor-üzemidő és a nagy gombok azoknak nyújtanak zökkenőmentes élményt, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. A dedikált vészhelyzeti gomb mindenki számára nyugalmat biztosít, és ha kell, azonnali kapcsolatot létesít a szeretteiddel. Ha váratlan esemény történik, a beállított öt kapcsolattartó értesítést kap, hogy meggyőződhessenek arról, hogy a segítség már úton van. Ha pedig mindig tudni szeretnéd, hogy hol van a telefonod – és hogy éppen töltődik-e, amikor éppen nem használod – a tartós Nokia töltőállvány tökéletes kiegészítő lesz.

 

 

Elérhetőség

A Nokia T10 augusztus végétől lesz elérhető Magyarországon óceánkék színben, első körben 3/32 GB-os verzióban.

Klasszikus telefonok:

A Nokia 8210 4G augusztus végétől lesz elérhető Magyarországon, kék színben.

A Nokia 2660 Flip augusztus végétől lesz elérhető Magyarországon fekete színben.

A Nokia töltőállvány augusztus végétől lesz elérhető Magyarországon.

Vissza