Kingston FURY Renegade DDR5 család az extrém túlhúzáshoz

Kütyü Magazin - 2022. július 19.

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bejelentette a Kingston FURY Renegade DDR5 és Kingston FURY Renegade DDR5 RGB memóriáit. A Kingston FURY Renegade DDR5 család a rendszerteljesítmény maximalizálására készült. 

A Kingston FURY Renegade DDR5 család ultragyors, 6400MT/s* memóriasebessége és CL32 késleltetése extrém magas szintre emeli a következő generációs DDR5 platformok teljesítményét. A mérnökök által kézzel hangolt prémium komponenseknek, az iparág vezető alaplapjaihoz** kínált, szigorúan bevizsgált kompatibilitásnak, a nagy sebességen végzett 100%-os gyári tesztelésnek és az Intel XMP 3.0 tanúsításnak köszönhetően a felhasználók tökéletes túlhúzási képességeket vehetnek igénybe. 

 

Legyen szó az elegáns, újonnan tervezett fekete-ezüst alumínium hűtőbordáról vagy a dinamikus LED fénysávról, a Kingston FURY Renegade DDR5 család minden szempontból jól illeszkedik a legújabb PC-k megjelenéséhez. A Kingston FURY CTRL*** szoftver használói 16 testre szabható RGB fényeffektus közül választhatnak a stílusos játékfuttatáshoz, tökéletes összhangban a szabadalmaztatott Kingston FURY Infrared Sync Technology megoldással.

A tartalomkészítéshez, multitaskinghoz és a legújabb, legmodernebb játékokhoz szánt Kingston FURY Renegade DDR5 és Kingston FURY Renegade DDR5 RGB ideális választás a gamerek, számítógéprajongók, tartalomkészítők és extrém overclockerek számára. 

 

„Örömünkre szolgál, hogy mindkét területen a legjobbat kínálhatjuk: extrém teljesítményt és maximális stresszmentességet. A Kingston FURY Renegade DDR5 családdal a felhasználók kézben tarthatják rendszerteljesítményüket, és kitágíthatják lehetőségeik határait” – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA DRAM üzletágának vezetője.

A Kingston FURY Renegade DDR5 és Kingston FURY Renegade DDR5 RGB 16 GB-os különálló modulok és 32 GB-os dupla csomagok formájában vásárolhatók meg, akár 6400 MT/s sebességgel, és kis (CL32) késleltetéssel.  A kiváló memóriajellemzőkhöz teljes élettartamra kiterjedő, korlátozott garancia és a Kingston megbízhatósága társul.

  

A Kingston FURY Renegade DDR5 jellemzői és specifikációja:

Maximális teljesítményre tervezett megoldás: A 6400MT/s* sebességgel és kis (CL32) késleltetéssel működő Kingston FURY Renegade DDR5 mérnökök által kézzel hangolt komponensei, az iparág vezető alaplapjaihoz kínált, szigorúan bevizsgált kompatibilitása és nagy sebességen végzett 100%-os gyári tesztelése problémamentes túlhúzást biztosít. 

Lehetőség az extrém túlhúzásra: A DDR5 a memóriatechnológiában új korszakot nyitva, a korábbi generációkhoz képest stabilabb túlhúzást tesz lehetővé. Az lapkába épített ECC megbízható DRAM-komponenseket biztosít, az alaplapi PMIC pedig akkor és ott egyenlíti ki a teljesítményt, amikor és ahol szükség van rá. A két független 32 bites alcsatorna rendkívüli mértékben megnöveli az adatkezelés hatékonyságát a többmagos processzoroknál. 

• Intel XMP 3.0 tanúsítás: Az Intel Extreme Memory Profile technológia fejlett előoptimalizált gyári késleltetésével, sebességével és feszültségszintjeivel gyerekjáték a túlhúzás. A Kingston FURY Renegade DDR5 memória programozható PMIC for XMP 3.0 megoldása két testre szabható profil támogatásával lehetővé teszi a közvetlenül a DIMM-re mentett egyedi késleltetés, sebesség és feszültségszint optimalizálását. 

• Minősítések a világ vezető alaplapgyártóitól**: A legnépszerűbb alaplapokkal végzett tesztelés és minősítés elősegíti a magabiztos rendszerépítést.

Hatékony alumínium hűtőborda-kialakítás: Az újonnan tervezett fekete-ezüst alumínium hűtőborda és a hozzá illő fekete PCB harmonizál a legújabb PC-k megjelenésével, és folyamatosan gondoskodik a gép hűtéséről és zavartalan működéséről. 

Kapacitás: 

        – Különálló modul – 16 GB

        – Dupla csomag – 32 GB

Frekvencia: 6000MT/s, 6400MT/s

Késleltetés: CL32

Feszültség: 1,35 V, 1,4 V

Üzemi hőmérséklet: 0°C-85°C

Méret: 133,35 mm x 39,2 mm x 7,65 mm

 

 

A Kingston FURY Renegade DDR5 RGB jellemzői és specifikációja:

Testre szabható, dinamikus RGB fényeffektusok***: Az újonnan tervezett, elegáns fekete-ezüst alumínium hűtőborda, a hozzá illő fekete PCB és a Kingston FURY CTRL vagy az alaplapgyártó RGB szoftvere segítségével testre szabható, 16 előre beállított RGB-fényeffektus élettel tölti meg a rendszert.

Szabadalmaztatott Kingston FURY Infrared Sync Technology: A Kingston szabadalmaztatott Infrared Sync technológiája gondoskodik az RGB-fényeffektusok tökéletesen összehangolt működéséről.

Maximális teljesítményre tervezett megoldás: A 6400MT/s* sebességgel és kis (CL32) késleltetéssel működő Kingston FURY Renegade DDR5 RGB mérnökök által kézzel hangolt komponensei, az iparág vezető alaplapjaihoz kínált, szigorúan bevizsgált kompatibilitása és nagy sebességen végzett 100%-os gyári tesztelése problémamentes túlhúzást biztosít. 

Lehetőség az extrém túlhúzásra: A DDR5 a memóriatechnológiában új korszakot nyitva, a korábbi generációkhoz képest stabilabb túlhúzást tesz lehetővé. Az lapkába épített ECC megbízható DRAM-komponenseket biztosít, az alaplapi PMIC pedig akkor és ott egyenlíti ki a teljesítményt, amikor és ahol szükség van rá. A két független 32 bites alcsatorna rendkívüli mértékben megnöveli az adatkezelés hatékonyságát a többmagos processzoroknál.

Intel XMP 3.0 tanúsítás: Az Intel Extreme Memory Profile technológia fejlett előoptimalizált gyári késleltetésével, sebességével és feszültségszintjeivel gyerekjáték a túlhúzás. A Renegade DDR5 memória programozható PMIC for XMP 3.0 megoldása két testre szabható profil támogatásával lehetővé teszi a közvetlenül a DIMM-re mentett egyedi késleltetés, sebesség és feszültségszint optimalizálását.

Minősítések a világ vezető alaplapgyáróitól**: A legnépszerűbb alaplapokkal végzett tesztelés és minősítés elősegíti a magabiztos rendszerépítést.

Kapacitás: 

        – Különálló modul – 16 GB

        – Dupla csomag – 32 GB

Frekvencia: 6000 MT/s, 6400 MT/s

Késleltetés: CL32

Feszültség: 1,35 V, 1,4 V

Üzemi hőmérséklet: 0°C-85°C

Méret: 133,35 mm x 44 mm x 7,66 mm

 

__________________

* További információ a „megatransfer per second” (MT/s) sebességről. Az MT/s jelentése „millió transzfer másodpercenként”. Ez határozza meg a számítástechnikában a DDR (Double Data Rate) SDRAM memória tényleges adatátviteli sebességét. A DDR SDRAM memóriamodulok minden órajelciklus (1 Hz) növekedésének és csökkenésének ideje alatt továbbítják az adatokat.

Ex: DDR4-3200 (PC4-3200)

Órajelsebesség: 1600 MHz

Adatátviteli sebesség: 3200 MT/s

Sávszélesség: 25 600 MB/s (25,6 GB/s)

** Szerepel a világ vezető alaplapgyártóinak minősített szállítói listáján (QVL).

*** A megvilágítás testre szabható a Kingston FURY CTRL szoftverrel vagy az alaplapi RGB-szabályozó szoftverrel. A külső szoftverek eltérő módon támogathatják az RGB testre szabását.

Vissza