Itt az LG legújabb légtisztítója

Kütyü Magazin - 2022. augusztus 26.

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon mutatja be új légtisztítóját, az Objet kollekcióba tartozó PuriCare Aero-t. Az év elején a CES-en bemutatott, elismert PuriCare AeroTower mintáját követve az új, asztal formájú modell elmossa az esztétikus bútor és a fejlett légtisztító közötti határokat. Az új eszköz dizájnja a felhasználó egyéni ízléséhez igazítható, miközben 360 fokos légtisztítást, valamint felhasználóbarát funkciókat kínál.

Az elegáns és kompakt kialakítású LG Aero viszonylag kis méretének köszönhetően tökéletesen illik olyan kisebb helyiségekbe, mint a háló-, dolgozó- vagy stúdiószoba. A készülék alapszínét – krémhatású rózsaszín, sárga, vagy szürke –, valamint az asztallap formáját (kör vagy ovális) a felhasználók maguk választhatják ki, hogy az maximálisan megfeleljen az ízlésüknek és passzoljon otthonuk stílusához.

Az LG innovatív, új termékének egyenletes felületű asztallapja tökéletes hely a háztartási vagy dísztárgyak elhelyezésére. Az asztallap alján egy kényelmes kezelőfelület található, amelyen az eszköz be- és kikapcsolásán túl a légáramlási mód és a hangulatvilágítás beállításai is elvégezhetők. Az asztallap szélén, annak felületével egy szintbe simulva, diszkréten elhelyezett apró kijelzők sora jelzi a Wi-Fi-kapcsolatot, a levegő minőségét, a légáramlás erősségét és a frissítések állapotát.* 

 

Az új Aero asztalok a különleges dizájn mellett számos hasznos funkciót is kínálnak a személyre szabott élmény érdekében. Az asztallapba épített vezeték nélküli töltővel**  a felhasználók bármikor kényelmesen feltölthetik a funkcióval kompatibilis okostelefonjaikat és vezeték nélküli fülhallgatóikat, a hangulatvilágítás funkcióval pedig a tiszta levegő mellé kellemes légkört is teremthetnek. Az Aero asztalba nyolcféle hangulatvilágítás-opciót építettek, amelyek az LG ThinQ mobilalkalmazásból kényelmesen vezérelhetők. Az LG egyedi légtisztítóját különlegessége továbbá, hogy a fenntarthatóság jegyében tervezték: olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyeket régi készülékekből és elektronikai termékekből összegyűjtött, újrafelhasználható műanyagból gyártanak, és a terméket mindemellett még újrafelhasználható anyagokból készült csomagolásban is szállítják.

Az LG új terméke a kifinomult formatervezésen túl személyre szabott kényelmet és az egyéni igényekhez igazodó teljesítményt kínál. A légtisztító a többlépcsős – az LG ultrafinom, porgyűjtő és szagtalanító szűrőit egyesítő – levegőszűrésnek köszönhetően a nagymértékben javítja a beltéri levegő minőségét. A szűrésen túl a tiszta levegőről az LG UVnano technológiája is gondoskodik, amely UV-C LED fény segítségével akár 99,99 százalékkal csökkenti a vírusok és baktériumok jelenlétét az Aero Furniture ventilátorlapátjain és azok környékén.*** 

Az LG hamarosan limitált szériás modelleket is piacra dob új légtisztítójából. Az olyan modellek mellett, amelyekhez ismert művészek – például a népszerű dél-korai festő, Kim Sun-woo – által tervezett exkluzív asztali dekorációk járnak majd, a vállalat újonnan kifejlesztett, fenntartható anyagokból készült modelleket is forgalomba hoz egyes piacokon.

„Testreszabható kialakításával, fejlett légtisztítási technológiáival és felhasználóbarát funkcióival az Aero Furniture egy egészségesebb, kényelmesebb, a személyes igényekhez igazodó otthon megteremtéséhez jarul hozzá" – mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG a továbbiakban is olyan innovációkon dolgozik majd, amelyek egy egészségesebb és jobb életmódot vihetnek az otthonokba világszerte.”

Az LG szeptember 2-6. között Németországban, a 2022-es, berlini IFA kiállításon, a Messe Berlin 18. csarnokában, a vállalat kiállítási standján mutatja be legújabb innovációit, köztük a PuriCare Aero asztalt is. 

A termékek elérhetősége régiónként változhat.

____________________

* A frissítésjelző akkor világít, amikor az LG ThinQ alkalmazáson keresztül éppen folyamatban van egy frissítés telepítése. 

** A vezeték nélküli töltés csak kompatibilis okostelefonokkal és vezeték nélküli fülhallgatókkal működik. A beépített gyorstöltési funkció kompatibilis a Samsung Galaxy (9-10 W) és az Apple iPhone (7,5 W) okostelefonokkal. A töltési sebesség készüléktől, használattól, töltési körülményektől és egyéb tényezőktől függ.

*** Elpusztítja a ventilátorlapátokon lévő baktériumok 99,99 %-át, a levegőben szálló baktériumok 94%-át és a levegőben fellelhető vírusok 91 %-át. Az adatokat a Brit Allergia Alapítvány tanúsította. A TÜV Rheinland tesztje által igazolva, amely a FS061PWHA modell légtisztítási teljesítményét a ventilátorlapátra helyezett baktériumoldat (Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Klebsiella pneumoniae) segítségével vizsgálta 1-es sebességi fokozaton, egy órán keresztüli működés nyomán, az LG UVnano UV-C LED fényt alkalmazva az ISO22196:2011 szabványnak megfelelően. Az eredmények a tényleges használati környezettől függően változhatnak.

Vissza