Hamarosan érkezik a Dell „csavarható” egere

Kütyü Magazin - 2022. október 19.

A Dell Technologies bemutatta a Dell Bluetooth Travel Mouse-t (MS700), a világ első* olyan elforgatható egerét, amely Bluetooth-on keresztül több eszközzel is használható. Az új terméket olyan munkavállalóknak tervezték, akik sokat utaznak, és több helyszínen dolgoznak. A mindössze 56,9 gramm súlyú egér hátsó része elforgatható, amitől laposabb lesz, így könnyebben tárolható és hordozható. 

Nincs szükség pótelemekre, hiszen az egér élettartama 24 hónap, amely a leghosszabb** az elforgatható termékek között. Az egér akár 3 eszközhöz is zökkenőmentesen csatlakozhat Bluetooth 5.0-n keresztül, az egykattintásos*** Dell Pair funkcióval. Az optikai LED-érzékelőnek és az állítható 4000 DPI-nek köszönhetően az egér lehetővé teszi, hogy a felhasználók pontosan és kényelmesen navigálhassanak különböző felbontású monitorokon. 

 

A Dell Bluetooth Travel Mouse-hoz a Dell Advanced Exchange szolgáltatás keretében 3 év jótállás jár. A külseje modern: lágy tapintású, fekete kivitelben kapható, alatta fényes ezüst árnyalattal. 

A modell a következő hetekben elérhető lesz világszerte.

____________

* Rendszerkövetelmény: Bluetooth Low Energy Technology. A Dell Bluetooth Travel Mouse - MS700 egyszerre akár 3 eszközhöz is csatlakoztatható. A következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Windows 8.1, 10 és 11; Mac; Linux (Red Hat Enterprise 8.0/Ubuntu 18.4); Android, Chrome, macOS, Linux, iOS

** Az elem élettartamának kiszámítása során átlagban napi 8 órás használatot és 16 órás kikapcsolt állapotot vettek figyelembe. Az elem élettartama a felhasználótól és a számítástechnikai körülményektől függően változhat. Az elemeket szükség esetén cserélje ki.

*** A kezdeti párosítás alapján

Vissza