A Dell bemutatta legújabb XPS modelljeit

Kütyü Magazin - 2022. április 8.

A Dell Technologies bejelentette, hogy az XPS 13 Plus után már az XPS 15 és XPS 17 is elérhető 12. generációs Intel Core H-sorozatú processzorokkal.

Az XPS 15 a teljesítmény és a hordozhatóság tökéletes egyensúlyát kínálja és kiemelkedő vizuális és hangélményt nyújt. Az XPS 15 biztosítja a szükséges teljesítményt a felhasználónak, akár streamel, akár fényképeket szerkeszt vagy épp videót vág. A termék elérhető akár a legújabb 12. generációs Intel Core i9-es processzorral és DDR5 memóriával. A nagyméretű, színpontos kijelző lehetővé teszi az alkotást útközben is, a magával ragadó hangzás pedig teljessé teszi az élményt. 

 

 

Az XPS 17 a teljesítményigényes kreatív projekteket is könnyedén megvalósítja, az akár i9-es 12. generációs Intel Core processzorokkal, és a DDR5 memóriával. A teljesítményt a lenyűgöző 17 colos kijelzővel párosítja, mindezt egy hihetetlenül vékony, fejlett hőkialakítású vázban. Az életnagyságnál nagyobb, színpontos kijelző tökéletes vászon az alkotáshoz, míg az élethű 3D hangzás fokozza az élményt.  Az XPS 17 NVIDIA GeForce RTX 3060 videokártyás konfigurációja a tervek szerint áprilisban érkezik.

A Dell Technologies segít a szervezeteknek és az embereknek megteremteni digitális jövőjüket, átalakítani azt, ahogy nap mint nap működnek, dolgoznak, és ahogy a szabadidejüket töltik. A vállalat az iparág legszélesebb és leginnovatívabb technológiai és szolgáltatási portfólióját kínálja az ügyfeleknek az adatok korszakában.

 

Vissza