Megjelent a Kingston első hardveresen titkosított, C-típusú csatlakozós USB-meghajtója

Kütyü Magazin - 2023. január 5.

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP visszatért Las Vegasba, hogy bemutassa legújabb kínálatát és 2023-ban megjelenő termékeit. Legyen szó bármilyen iparágról, felhasználási területről vagy ügyfélről, a Kingston továbbra is piacvezető, díjnyertes, nagy teljesítményű termékeket kínál.

Az otthoni munkavégzés további terjedésével megfelelő intézkedésekre van szükség a kényes adatok védelméhez. Ezen a héten jelent meg a Kingston IronKey termékcsalád első USB Type-C csatlakozós Vault Privacy 50C (IKVP50C) meghajtója. Mostantól a felhasználók bármilyen operációs rendszerben megvédhetik adataikat a BadUSB és a Brute Force jellegű támadások ellen a FIPS 197 tanúsítással és 256 bites XTS-AES hardveres titkosítással rendelkező Vault Privacy 50 sorozat segítségével. A komplex és „passphrase” módot támogató többjelszavas opcióval numerikus PIN-kódot, szóközöket tartalmazó mondatot vagy akár szólistát is választhatnak a könnyen megjegyezhető, ugyanakkor mások számára nehezebben kitalálható jelszó beállításához. A hardveres titkosítású díjnyertes tárolók számtalan egyéb funkciót kínálnak a felhasználók és adataik védelmére. Legyen szó akár a VP50 sorozatról, a FIPS 140-3 Level 3 tanúsítás alatt álló, alfanumerikus billentyűzettel ellátott KP200 meghajtóról, vagy a vállalat első innovatív, oprendszer- független, intuitív színes érintőképernyős VP80ES külső SSD-jéről – a Kingston biztonságos megoldásokat kínál az adatok tárolására.

 

 

A legutóbbi CES technológiai kiállítás óta a Kingston piacra lépett a Kingston FURY gaming termékcsaláddal, amely memóriákat és tárolókat biztosít a csúcsteljesítményt igénylő felhasználók számára. A nagy sebességű Kingston FURY Renegade DDR5 memóriától a kis méretű rendszerekhez szánt, 7200 MT/s maximális sebességű Impact SODIMM-ig vagy a hűtőbordával ellátott Renegade SSD-ig, a termékcsalád minden PC-rajongónak, játékosnak és tartalomkészítőnek biztosítja a kívánt teljesítményt és stílust.

„Nagyszerű érzés visszatérni a személyesen látogatható kiállításokra. Különösen örülünk, hogy az »innováció globális színpadának« tartott CES-en végre kollégáink és barátaink között lehetünk, és az elmúlt évek eredményei mellett azt is megoszthatjuk velük, mi várható a Kingstontól 2023-ban. Olyan technológiai megoldások fejlesztésére törekszünk, amelyek megfelelnek a fogyasztók mindennapi igényeinek, és alig várjuk, hogy beszélhessünk róluk” – mondta rá Robert Allen, a Kingston EMEA marketingigazgatója.

 

 

A Kingston folytatja együttműködését az Intellel, és bemutatja az Intel NUC legújabb rendszertechnológiája, valamint a nagy teljesítményű Kingston FURY memóriák és tárolók együttes használatával elérhető tökéletes játékélményt.

A Kingston által bemutatott és kiállított termékek:

• Sávszélesség-teszt a Kingston FURY Impact DDR5 5600MT/s SODIMM memóriákkal az Intel Raptor Canyon NUC rendszerén

• Játékdemó a Kingston Fury Renegade és Impact DDR4 memóriákkal az Intel Serpent Canyon NUC rendszerén

• Kingston FURY Renegade DDR5 memória fehér hőelosztóval

• Kingston Server Premier DDR5 4800MT/s regisztrált DIMM-memóriák 

• Hardveres titkosítású Kingston IronKey USB flash meghajtók

• 4TB NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD tároló.

Vissza