Több mint 220 elismerést kaptak az LG innovációi

forrás: Prím Online - 2023. január 19.

Emlékezetes eredménnyel zárta az LG Electronics (LG) az idei CES fogyasztói elektronikai szakkiállítást: minden korábbi évet felülmúlva a háztartási készülékek és a szórakoztató elektronikai eszközök kategóriáiban több mint 220 elismerést érdemeltek ki a vállalat legújabb innovációi.

Az LG a 2023-as CES-en az Engadget technológiai szaklap legjobb házimozi-technológia kategóriájának Best of CES – a kiállítás legjobbjainak járó – díját is elnyerte úttörő LG SIGNATURE OLED M (M3 modell) televíziójával, amely a világ első vezeték nélküli, Zero Connect technológiával felszerelt OLED készüléke.

 

Az LG forradalmi OLED tévétechnológiája 2023-ban ünnepli 10. évfordulóját, a kategória globális piacvezetőjeként pedig a vállalat a CES-en ismét bizonyította meghatározó szerepét: legújabb OLED tévékínálatával – köztük a már említett LG OLED M3, valamint az LG OLED evo G3 és C3 készülékekkel – az iparág legjelentősebb díjait és elismeréseit nyerte el. Az új LG OLED evo G3 különlegessége, hogy akár 70 százalékkal nagyobb fényerőre képes a tavalyi modellekhez képest. A 97 hüvelykes LG SIGNATURE OLED M3 – amely modell 83 és 77 hüvelykes képernyőméretben is elérhető lesz – az OLED tévétechnológia fejlődésének következő lépcsőfoka, amit olyan jelentős technológiai szaklapok méltattak, mint a CNET, a Digital Trends, a TechRadar, a Tom’s Guide, a WIRED, a The Verge, a USA Today, a PCMag és a Mashable. Az új LG G3 sorozatú, “evo” technológiájú OLED televíziójáról pedig a TechCrunch, a CNET, a Tom’s Guide, a Reviewed és a BGR nyilatkozott elismerően. A PCMag az OLED tévék mellett kiemelte az innovatív LG gram Ultraslim laptopot is az idei kiállítás legjobbjait összegző Best of CES 2023 listán, kiemelve a laptop könnyű hordozhatóságát.

 

 

Az LG új MoodUP hűtőszekrénye olyan vezető lapoktól kapott elismerést, mint a The Wall Street Journal, a CNET, a The Washington Post, a WIRED, a Good Housekeeping, a Tom's Guide vagy a PCMag. Az úttörő háztartási készüléket széles körben, a 2023-as CES egyik legizgalmasabb termékeként ismerték el – a technológiai újításnak számító testreszabható megjelenés lényege, hogy a hűtő ajtópaneljeibe épített LED kijelzők 190 000 féle színopciót képesek megjeleníteni, ráadásul a készülékbe az izgalmas LED-es ajtók mellett még Bluetooth-hangszórót is építettek.

 

Az LG legújabb ARTCOOL Gallery háztartási légkondicionálója szintén jelentős figyelmet kapott, mégpedig az LCD-panellel ellátott, elegáns kialakításának köszönhetően. A készülék elnyerte a TechRadar Best of CES díját, valamint a Business Insider legjobb innovatív termékeinek járó Best Innovative Products from CES 2023 elismerést is. Az elegáns bútort és fejlett légtisztítót ötvöző LG PuriCare Aero Furniture-t pedig a PC Mag (Best Smart Home Tech of CES) és a Reviewed (CES 2023 Editors' Choice Award) is azért díjazta, mert az eszköz a csúcsminőségű légtisztító technológiát futurisztikus, színes, hangulatvilágítást és vezeték nélküli töltőfelületet is tartalmazó asztalba rejtve kínálja.

 

Az LG csak az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association, CTA) CES Innovációs Díj programjából 25 elismerést söpörhetett be, köztük három Best of Innovation díjat, amelyeket az LG átlátszó OLED kijelzője, az LG OLED Flex, valamint az LG 65 hüvelykes UltraFine Display OLED Pro monitor érdemelt ki.

 

Vissza