Maximális összpontosításra és hosszú távú használatra tervezve

Kütyü Magazin - 2023. április 23.

A Logitech Zone Learn vezetékes fejhallgatóit elsősorban fiatal tanulók számára optimalizálták: a cserélhető fülpárnákkal ellátott, könnyen skálázható készülékeket úgy alakították ki, hogy hosszú távon is kényelmes legyen a viseletük és segítsék a fiatalokat a maximális és mély összpontosítás megtartásában.

A Logitech a termékfejlesztés folyamatát sem bízta a véletlenre: oktatók és diákok bevonásával dolgozott a koncepciótól kezdve a végleges prototípus megalkotásán át, a teljes folyamaton, hogy egy olyan fejhallgató születhessen, amely maximálisan támogatja az összpontosítást és tanulást bárhol, bármikor. A Works With Chromebook (WWCB) tanúsítvánnyal rendelkező Zone Learn fejhallgatók a hangra összpontosítanak, minden zavaró külső tényezőt kizárva. 

 

 

A Logitech az Education Week-kel közösen, több mint 1000 pedagógus bevonásával végzett felméréséből kiderül, hogy a válaszadók 74%-a szerint a diákok elkötelezettségére nagy hatással vannak azok az IT és technológiai eszközök, amelyeket a tanulási folyamat során használnak, használhatnak. A Zone Learn segítségével a diákok elképesztő audiovizuális élményekkel merülhetnek el a tartalomban, amelyek szinte életre keltik a tananyagot. Minden Zone Learn könnyű fejpánt ívvel rendelkezik, puha és komfortos, egyenletes súlyeloszlással, kisebb fejmérethez is tökéletesen igazodva.

 

 

Minőségi hangzás

A Zone Learn nem enged a minőségi hangzás élményéből, hiszen a cél az, hogy a fejhallgatót használó tanulók a lehető legjobban halljanak mindent és őket is jól és tisztán hallják. Ennek érdekében a hangszórókat úgy hangolták, hogy a zene helyett a beszéd tűnjön erősebbnek, ezzel is segítve a diákokat. 

Jó hír, hogy nem kell választanunk az on-ear vagy az over-ear megoldások közül, hiszen ez a fejhallgató mindkét irányt tudja: az utóbbival szinte teljesen kizárhatjuk a felesleges zajokat, előbbi pedig annyira engedi be a külvilág zajait, hogy az még komfortos maradjon. A headset merev, de 120 fokban forgatható mikrofonja egyszerűen állítható. 

 

 

A Logitech termékekhez háromféle kábel is jár: USB-A, USB-C, továbbá egy klasszikus 3,5 mm-es audiokábel, így a modern eszközökhöz és a régebbi típusú gépekhez is tud illeszkedni. 

Környezetbarát megoldások

A Zone Learn fejhallgatók 100%-ban PVC-, VOC- és festékmentesek, műanyag alkatrészeiknek 22%-a pedig újrahasznosított műanyagból készülnek.  

A tavasztól kizárólag oktatási intézmények számára elérhető Zone Learn fejhallgatók várhatóan nyártól világszerte bárki számára megvásárolhatóak lesznek.

 

Kulcsszavak: fejhallgató, Logitech
Vissza