A QNAP kiadja a Container Station 3.0-t

Kütyü Magazin - 2023. augusztus 2.

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora ma bejelentette a Container Station 3.0-t, amely megújult felhasználói felülettel érkezik, kényelmesebb és rugalmasabb konténertelepítési élményt és tárolási környezetet kínálva a fejlesztőknek.

„Szeretnénk köszönetet mondani minden felhasználónak, aki a Container Station 3.0 béta tesztelése során visszajelzést küldött, hiszen ezek nagyban segítették a hivatalos verzió javítását és finomítását” – mondta Jimmy Tan, a QNAP termékmenedzsere. „A Container Station felhasználóinak mostantól még kényelmesebb és felhasználóbarátabb konténertelepítési és -kezelési élményben lehet részük, kiküszöbölve a felesleges konfigurációs lépéseket és időt takarítva meg.”

 

 

A QNAP Container Station az egyetlen NAS-konténerplatform a piacon, amely támogatja az LXD-t, a Docker-t, a Katát és Kubernetest (K3s). A fejlesztők hatékonyan futtathatják a konténeralkalmazásokat, és biztonságosan elmenthetik az adatokat a QNAP NAS-on, hogy egy sokoldalú, konténeralapú mikroszolgáltatás-architekturális megoldást építhessenek ki. A Container Station 3.0 tovább optimalizálja a felhasználói élményt, így segíti a fejlesztőket a konténerek intelligens futtatásában és kezelésében.

A Container Station 3.0 megújult felhasználói felületének előnyei

  •     Módosítsd az online konfigurációkat és frissíts valós időben a futó konténerek újraalkotásával!
  •     Mentsd el a gyakran használt konténerparancsokat a nagyobb hatékonyság érdekében!
  •     Tölts fel kép- és YAML-fájlokat helyi eszközökről (PC vagy QNAP NAS) vagy a felhőből!
  •     Többféle hálózati mód és VLAN-támogatás
  •     Testreszabott konténerinformációs listák
  •     Alkalmazássablonok a gyors indításokhoz

Container Station 3.0 rendszerkövetelmények:

x86-alapú (Intel vagy AMD processzor) QNAP NAS QTS 5.1.0 (és újabb) vagy QuTS hero h5.1.0 (és újabb) rendszerrel.

Vissza