Az új Philips Evnia monitor újradefiniálja a vizuális kiválóságot

Kütyü Magazin - 2023. augusztus 22.

Megérkezett a magával ragadó és fényűző játékélmény csúcsjátékosa. Az Evnia, a Philips új gaming almárkája bejelentette a prémium kategóriás Evnia 8000 monitor sorozat legújabb tagját: a Philips Evnia 49M2C8900 monitort. A 49M2C8900 azon játékosok számára készült, akik olyan csúcstechnológiás kijelzőt keresnek, amely magával ragadó élményt és első osztályú teljesítményt nyújt munkához és játékhoz egyaránt. A 49M2C8900 a sokoldalúság megtestesítője olyan funkciókkal, mint például a hatalmas 32:9 SuperWide (48,9 hüvelykes) képernyő és az átfogó USB-C dokkolóállomás, amely támogatja a csatlakoztatott eszközök 90 W-os energiaellátását.

Az Evnia azzal a küldetéssel, hogy egy mindenki számára készült gaming márkát mutasson be, a Philips Evnia 49M2C8900 modellt olyan specifikációkkal pakolta tele, amelyek bármilyen típusú játékhoz alkalmasak. A kijelző makulátlan vizuális megjelenítést szolgáló QD-OLED panellel, 240 Hz-ces frissítési rátával, 0,03 ms GtG válaszidővel, az elmosódásmentes játék érdekében VESA ClearMR (Clear Motion Ratio) 13000 tanúsítvánnyal rendelkezik, emellett beépített hangszórókkal – amelyek 30 W kimenettel támogatják a DTS Soundot – valamint az exkluzív Ambiglow funkcióval is fel lett szerelve, amely tovább fokozza az átfogó felhasználói élményt. 

 

Újradefiniált, magával ragadó játék

A Philips Evnia 49M2C8900 egyik legfontosabb értékesítési pontja az a magával ragadó élmény, amelyet a felhasználók számára nyújt. A monitor 1800R görbületének és az Ambiglow funkciónak köszönhetően, valamint az olyan új kiegészítéseknek, mint a DTS Sound, a Philips Evnia 49M2C8900 a felhasználó minden érzékszervét stimulálja.

A 30 W kimeneti teljesítményű DTS Soundnak köszönhetően a Philips Evnia 49M2C8900 a magával ragadó vizuális élményt lenyűgöző hangzással egészíti ki, így a gamerek teljes mértékben átélhetik a játékélményt.

 

A legmodernebb képminőség és elmosódásmentes gaming

Az immerzió mellett a Philips Evnia 49M2C8900 másik kulcsfontosságú szempontja a vizuális teljesítmény: Úgy tervezték, hogy a felhasználók számára luxus megtekintési élményt nyújtson. A QD-OLED panel technológiának, a dupla-QHD (5210x1440) felbontásnak, a valódi 10 bites színmélységnek és a 450 nites csúcsfényerőnek köszönhetően a Philips Evnia 49M2C8900 garantáltan kristálytiszta és prémium képminőséget nyújt.

A Philips Evnia 49M2C8900 vizuális ereje tanúsítvánnyal is büszkélkedhet. A fent említett, a képernyő képminőségét ragyogóvá tevő tulajdonságok mellett a monitor a tesztelt prémium HDR-teljesítmény érdekében nemcsak a DisplayHDR True Black 400 tanúsítvánnyal rendelkezik, hanem a Vesa ClearMR 13000 tanúsítvánnyal is, amely biztosítja az elmosódástól mentes játékot.

Mindezek a jellemzők olyan prémium gaming élményt eredményeznek, amely a professzionális játékosoktól a kezdőkig bárki számára megfelelő, aki élvezi a kiváló minőségű vizuális megjelenítést.

 

Díjnyertes és mindennapi használatra tervezett

A Philips Evnia 49M2C8900 a képvisszaadás mellett modern, elegáns dizájnja is dicséretre méltó, amelyet alátámaszt, hogy a monitor egyszerre lett a reddot 2023 győztese és nyerte el az iF Design Award 2023 díjat is.

A monitor arzenálját a mindennapi használathoz olyan további funkciók egészítik ki, mint a MultiClient integrált KVM-kapcsoló, a VESA rögzítési lehetőség, a Compact Ergo Base (állítható magasságú ergonomikus lábazat) valamint a LowBlue üzemmód. Ezeknek a hétköznapi funkcióknak a hozzáadásával a Philips Evnia 49M2C8900 újradefiniálja a gaming monitor fogalmát. Sokoldalúságának és stílusos kialakításának köszönhetően éppúgy használható otthoni irodai monitorként, mint kiváló minőségű gaming gépként.

 

 

Árak és elérhetőség

Mindent egybevetve a Philips Evnia 49M2C8900 gaming monitor ideális választás olyan játékosok és/vagy feltörekvő hobbisták számára, akik a makulátlan képi megjelenítést, a prémium technikai minőséget és a legmodernebb, magával ragadó élményt részesítik előnyben.

A Philips Evnia 49M2C8900 monitor szeptember közepétől lesz megvásárolható.

Kulcsszavak: Philips, MMD, monitor
Vissza