USB-C dokkolóval és webkamerával érkeznek a Philips új modelljei

Kütyü Magazin - 2022. október 10.

A modern irodai felhasználók könnyebben alkalmazkodnak az új technológiákhoz. A folyamatosan változó munkavégzési ritmusból, helyszínekből és stílusokból kiindulva az MMD, a kijelzők vezető szakértője és a Philips monitors márkalicencpartnere új modellek bevezetését jelenti be, amelyek célja, hogy eleget tegyenek ezeknek a dinamikusan változó igényeknek. 

A Philips 34B1U5600CH, 24B1U5301H és 27B1U5601H monitorok számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a videokonferenciákon való részvételt, valamint növelik a teljesítményt és a kényelmet minden típusú munkahely esetében, miközben hangsúlyt fektetnek a csatlakoztathatóságra és több feladat egyszerre történő elvégzésére.

 

Főbb tulajdonságok

• 5 megapixeles képminőségű webkamera, zajszűrő mikrofonnal és két darab, egyenként 5 wattos teljesítményű beépített hangszóró a kifogástalan videokonferencia-élmény érdekében

• USB 3.2 szabvány a gyors adatátvitel érdekében

• DisplayPort Out kiegészítő képernyők csatlakoztatásához

• Beépített KVM-kapcsoló a források közötti gyors váltáshoz

• A 27 és a 34 hüvelykes modellek ezenkívül RJ45-csatlakozással rendelkező USB-C dokkolóállomással és 100 W-os tápellátással vannak felszerelve

• PowerSensor az akár 80%-os energiamegtakarításhoz

• SmartErgoBase talp a maximális kényelmet biztosító ergonomikus beállításokhoz

• 100%-ban újrahasznosítható csomagolóanyag

 

„A Philips monitors elkötelezett aziránt, hogy mindent megadjon a professzionális felhasználóknak annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni minden egyes munkanapból. A 24B1U5301H, 27B1U5601H és 34B1U5600CH modellek számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek elősegítik az otthoni és irodai produktív munkavégzést, miközben olyan technológiákkal gondoskodnak a felhasználók kényelméről és jóllétéről, amelyek támogatják a virtuális együttműködést és több feladat egyidejűleg történő elvégzését. És még valami, ami sok mindenkinek tetszeni fog: ezek a modellek környezetbarátak és a pénztárcánkat is megkímélik a magas villanyszámláktól.” – tette hozzá Artem Khomenko, az MMD-Monitors Displays vezető termékmenedzsere.

 

Professzionális társ a mindennapokhoz

A Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H és 34B1U5600CH modelleket úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a mindennapi feladatokat: az éles, élénk képeknek és a kiváló képminőségnek köszönhetően még a legigényesebb CAD-CAM és 3D-s grafikai alkalmazásoknak, illetve professzionális fotósoknak is megfelelnek. Mindhárom modell tűéles látványt és extra széles betekintési szöget (178°/178°) nyújt: a 24 és 27 hüvelykes modellek esetében az IPS-technológia által, a 34 hüvelykes modell esetében pedig a VA-technológia által. A 34 és a 27 hüvelykes modellek egyaránt kristálytiszta felbontást biztosítanak (34B1U5600CH modell: UWQHD, 3440x1440 felbontás; 27B1U5601H modell: WQHD, 2560x1440 felbontás), ezáltal pedig azon professzionális felhasználók igényeinek is eleget tesznek, akiknek a legjobb minőségű monitorra van szükségük.

A csatlakoztathatóság és a multitasking előtérbe kerül: mindez az olyan innovatív technológiáknak köszönhetően mint például az USB-C egykábeles dokkolóállomás, amely lehetővé teszi az egyidejű gyors adatátvitelt, hálózatkezelést és a laptopok töltését is. A MultiClient beépített KVM-kapcsoló lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy két különálló számítógépet irányítsanak egyetlen monitor, billentyűzet és egér használatával, és arra is lehetőséget biztosít, hogy egyetlen gombnyomással váltogassanak a források között. A DisplayPort Out funkció pedig azáltal könnyíti meg a munkát, hogy lehetővé teszi a felhasználóknak a monitorok fűzött jelvezetéssel történő összekapcsolását. És végül, de nem utolsó sorban az USB 3.2-es hubnak köszönhetően a perifériás eszközök gyorsabb és hibátlanabb teljesítményre képesek, kiküszöbölve a kábelrengeteg okozta problémákat.

Mindhárom modellben közös, hogy megkönnyítik a virtuális térben történő együttműködést: mindez köszönhetően a kijelzőbe beépített 5 megapixeles webkamerának, zajszűrő mikrofonnak és hangszóróknak. Miközben a mikrofon és a hangszórók a kristálytiszta kommunikációért felelősek, a webkamera a felhasználó adatvédelméről gondoskodik: olyan fizikai kapcsolóval és továbbfejlesztett érzékelőkkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a zökkenőmentes és biztonságos arcfelismerést a Windows HelloTM szolgáltatás segítségével.

Mindannyian tudjuk, hogy a hosszú órákon át tartó, otthoni és irodai számítógépes munkavégzés egyaránt megterhelő lehet; éppen ezért a Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H és 34B1U5600CH modelljei vizuális és ergonómiai kényelmet biztosítanak a dönthetőség, az elfordíthatóság és a magasság beállítási lehetőségeinek köszönhetően, a TÜV Eye Comfort tanúsítvány pedig garantálja a szemfáradtság csökkentését. A modellek PowerSensor technológiával rendelkeznek, amely akár 80%-os energiamegtakarítást is eredményezhet, illetve LightSensor technológiával vannak ellátva, amely a képernyő fényerejét a környezeti fénynek megfelelően állítja be.

 

Árak és elérhetőség

A Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H, és 34B1U5600CH október végétől lesz megvásárolható 439 euró, 549 euró és 759 eurós áron.

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Vissza