Philips készülékek munkához és tanuláshoz tervezve

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 5.

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

Hogy ebben az magas aktivitási időszakban támogatást nyújtson, az MMD, a Philips monitors márkalicenc-partnere olyan monitorok választékát állította össze, amelyek új magasságokba repíthetik ezt a termelékenységi potenciált. 

 

A Philips 34E1C5600HE a Windows Hello tanúsítvánnyal rendelkező, beépített 5 megapixeles webkamerával javíthatja a távolról történő együttműködést. 

A csatlakoztathatóság egyszerű és problémamentes az USB-C segítségével.

Professzionális megoldások professzionális felhasználóknak

A nyaralás utáni munkába való visszatérés olyan szövetségest igényel, amely növeli a felhasználók termelékenységét, miközben támogatja kreatív törekvéseiket. A szakembereknek a legújabb és leggyorsabb csatlakozási lehetőségekre (például USB-C vagy Thunderbolt 4), nagyszerű webkamerára és hangszórókra, erős biztonságra (Windows Hello arcfelismerés) és néhány extra teljesítménynövelő funkcióra, mint például a MultiClient integrált KVM-kapcsolóra van szükségük, amely lehetővé teszi a források közötti könnyed váltást. És mindezeknek a funkcióknak együtt kell működniük a megbízható ergonómiai technológiákkal.

Aki a legjobb megoldást keresi a videokonferenciához, annak érdemes megnéznie a Philips Monitors 45B1U6900CH modellt. Ez a 44,5 hüvelykes ívelt kijelző leegyszerűsíti a mindennapi munkafolyamatokat: egykábeles USB-C dokkolóállomással, RJ45 bemenettel, MultiClient integrált KVM-kapcsolóval, valamint beépített 5MP webkamerával és zajszűrő mikrofonnal rendelkezik a könnyű együttműködés érdekében. A monitor webkamerája Windows Hello arcfelismerés funkciót is kínál. Ez a modell 1189 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

A Philips 27B1U7903 egy 27 hüvelykes 4K Mini-LED Thunderbolt 4 monitor, amely a kiemelkedő képi teljesítményt biztonságos, egykábeles dokkolással és stílusos kialakítással kombinálja. Ez a monitor négy oldalon keret nélküli kialakításával és integrált kábelkezelésével a leglenyűgözőbb és ultra-realisztikus megjelenítési élményt, valamint a legzökkenőmentesebb többmonitoros beállításokat nyújtja. Ez a modell 1299 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. Egy másik lehetőség a profi tervezők, CAD-CAM, 3D grafikusok vagy fotósok számára a Philips 40B1U6903CH, egy 39,7 hüvelykes 5K2K Thunderbolt 4 monitor, amely a vizuális kiválóság új szintjét nyújtja. Ez a modell 1849 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

A Philips 34B1U5600CH a munkavégzéshez szükséges összes fő funkciót kínálja, miközben ragyogó és élénk képeket jelenít meg: ez a 34″ CrystalClear Quad HD monitor az USB-C dokkolónak, a MultiClient integrált KVM-kapcsolónak és a DisplayPort-Outnak köszönhetően, amellyel egy második monitor is csatlakoztatható, magas termelékenységet, csatlakoztathatóságot és a többfeladatos munkavégzés lehetőségét biztosítja. Ez a modell 759 € ajánlott fogyasztói áron érhető el.

 

Munka és tanulás a legnagyobb kényelemben

Az új tanév beköszöntével a ritmus felvételéhez a diákoknak szükségük lehet egy extra löketre. Igényeik között egyaránt szerepel a tanulás és a szórakozás, ami azt jelenti, hogy a tökéletes monitornak számos funkcióval kell rendelkeznie. Hasonlóképpen, a WFH szakemberek számára is előnyös egy olyan modell, amely képes lépést tartani a hosszú munkaidővel, de kényelmesen használható az interneten való böngészésre, a fényképek retusálására, játékokhoz vagy filmnézésre is.

A Philips 16B1P3302D egy 15,6 hüvelykes hordozható monitor, amely ideális a többfeladatos munkavégzéshez, és könnyen elfér egy aktatáskában vagy hátizsákban. A kettős USB-C csatlakoztathatóság ráadásul két USB-C portot kínál a monitor oldalán, az egyik port lehetővé teszi a képernyő megosztását/kiterjesztését a laptopról, míg a másik port a laptop általi áramtovábbítást teszi lehetővé. A második USB-C port okostelefonok töltésére vagy perifériák csatlakoztatására is használható Ez a modell 279 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

A Philips 27E1N5600AE egy átfogó megoldás. Ez a 27 hüvelykes QHD IPS kijelző USB-C csatlakoztathatóságot, ergonomikus funkciókat, 1 ms (MPRT) gyors válaszidőt és gazdag vizualitást kínál a munkához és a játékhoz egyaránt. Ez a modell 289 € ajánlott fogyasztói áron érhető el.

A Philips 34E1C5600HE a Windows Hello tanúsítvánnyal rendelkező, beépített 5 megapixeles webkamerával javíthatja a távolról történő együttműködést. Az USB-C-vel a csatlakoztathatóság egyszerű és problémamentes, míg ezzel az UltraWide QHD 34 hüvelykes kijelzővel, amely nagyobb helyet biztosít az egymás melletti összehasonlításokhoz, új magasságokba emelkedik a termelékenység. Ez a modell 619 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

A Philips SPT6607B billentyűzet-egér kombinációt úgy tervezték, hogy támogassa a legtermékenyebb napjait, valamint ergonomikus billentyűzetet és egeret tartalmaz az egész napos megbízható használathoz. E kombináció ajánlott fogyasztói ára 49.90 €.

 

A Philips Evnia 27M2C5500W egy 27″ Quad HD gaming monitor AMD FreeSync Premium Pro-val, villámgyors 240 Hz-es frissítési rátával, alacsony bemeneti késleltetéssel, valamint 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT gyors válaszidővel.

 

A legjobb társ a játékhoz

A nyári szünetből való visszatérés azt jelenti, hogy visszatérünk a rutinhoz, de a szenvedélyeinkhez is, konkrétan a játékhoz. A Philips Evnia monitorok a legemlékezetesebb és legepikusabb játékélményeket ötvözik, miközben ergonomikusak és stilisztikailag futurisztikusak. 

A Philips Evnia 25M2N3200W egy 24,5 hüvelykes Full HD VA kijelző 240 Hz ultragyors frissítési rátával és 0,5 ms MPRT-vel a rendkívül sima játékért, tiszta, pontos, szakadozástól és szellemképektől mentes megjelenítéssel. Ez a modell 219 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. 

A Philips Evnia 27M2C5500W egy 27 hüvelykes Quad HD gaming monitor, amely AMD FreeSync Premium Pro-val, villámgyors 240 Hz frissítési rátával, alacsony bemeneti késleltetéssel, továbbá 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT gyors válaszidővel rendelkezik. Ez a modell 549 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

A Philips Evnia 34M2C8600 egy gyönyörűen megtervezett, ívelt 34 hüvelykes QD-OLED monitor, amely USB-C porttal, KVM kapcsolóval és minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a felhasználóknak szükségük van az eddigi legmagávalragadóbb játékélményhez, mint például a VESA Certified ClearMR, AMD FreeSync Premium Pro, DTS Sound és még sok egyéb. Ez a modell 1299 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

________________________

* A Digital Turbine „Back to School Europe 2022 – Mobile Users' Shopping Preferences“ című kiadványából.

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Vissza