A Sony A95L TV-je már PS Remote Play funkcióval is rendelkezik

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 15.

A Sony bejelentette, hogy már elérhető a Sony Interactive Entertainment (SIE) által fejlesztett PS Remote Play funkció a BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED televíziókon az új Google TV-s PS Remote Play alkalmazással.

A PS Remote Play egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy a PS5 és a PS4 konzolról távoli hozzáférést biztosít a játékhoz. Helyszíntől függetlenül, ha van egy kompatibilis eszközöd vagy az A95L TV nagysebességű internetkapcsolathoz van csatlakoztatva, akkor kihasználhatod a PlayStation erejét, és élvezheted a konzolodra telepített kedvenc PS5 és PS4 játékaidat1. Ez a lehetőségek új világát nyitja meg, biztosítva a játékosok számára, hogy otthonuktól távol is hozzáférjenek konzoljukhoz és folytassák kalandjaikat.

A Sony A95L TV-kkel a PS Remote Play lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyedén váltsanak a készülékeik között, és ott folytassák a játékot, ahol abbahagyták, így biztosítva a megszakítás nélküli izgalmat.

 

A BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED TV az egyik első olyan Google TV, amely kihasználja a PS Remote Play funkció előnyeit, és a PS Remote Play segítségével egy rendkívüli játékutazás kapujává válik. Merülj el a lélegzetelállító grafikában, a magával ragadó játékokban és a vibráló hangzásban a hatalmas, káprázatos QD-OLED képernyőn.

Az A95L a frissített XR kognitív processzorral rendelkezik, amely a teljesen új XR Clear Image technológiával rendelkezik. Ez a technológia javítja a zajcsökkentést és a mozgással kapcsolatos tisztaságot, csökkenti az elmosódást, és akciódús jeleneteket hoz létre.

 

Az A95L emellett rendelkezik az Acoustic Center Sync funkcióval, amely szinkronizálja a TV hangrendszerét egy kompatibilis Sony házimozi-rendszer középső csatornájával, ami központi hangszóróként funkcionál, ezzel biztosítva a tökéletes, magával ragadó otthoni élményt*. A még intenzívebb hangélményre vágyó fogyasztók számára mindegyik modell a Sony soundbarokkal együttműködve 360 Spatial Sound Mapping funkciót is kínál, amely fantomhangszórókat és hangmező-optimalizálást generál. A tévékészülékek Acoustic Surface Audio+ funkcióval lettek ellátva, amelynek aktivátor elemei rezegve a teljes képernyő hangzását produkálják, tökéletesen illeszkedve a képernyőn megjelenő tartalomhoz.

Az A95L termékcsalád lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a PlayStation 5 játékokat a következő szintre emeljék az olyan exkluzív funkciókkal, mint az Auto HDR Tone Mapping és az Auto Genre Picture Mode, amelyek optimalizált képminőséget biztosítanak játék és streaming közben. További funkciók közé tartozik a könnyen használható Game Menu, ahol a játékosok a beállításokat saját preferenciáikhoz igazíthatják, például a VRR vagy a Motion Blur Reduction gyors hozzáféréssel történő be- vagy kikapcsolása. A Game Menu lehetővé teszi, hogy a Black Equalizer segítségével a felhasználók növeljék a fényerőt a sötét területeken, ezáltal pedig könnyebben észrevegyék a tárgyakat és az ellenfeleket, és a hatféle célkereszt segítségével könnyedén célba vehetik ellenfeleiket. Idén újdonság a képernyő méretének testreszabása a Screen Size funkcióval, hogy kisebb, fókuszált képernyővel lehessen koncentrálni a játékra**.

_______________________

*Kompatibilis házimozi-rendszerek: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

**Egy jövőbeli firmware-frissítéssel lesz elérhető.

Vissza