A Sony bemutatja az új INZONE Buds gaming fülhallgatót

Kütyü Magazin - 2023. október 13.

A Sony bejelentette az INZONE Budst – az új, truly wireless gaming fülhallgatókat, amelyeket a Sony híres hangtechnológiájával fejlesztve a győzelemre tervezték. Az INZONE Buds a személyre szabott hangzásnak, a páratlanul hosszú, 12 órás akkumulátor-üzemidőnek és az alacsony késleltetésnek köszönhetően a PC-s és konzolos játékosok számára egyaránt magával ragadó játékélményt nyújt.

• Az INZONE Buds csatlakozik az elismert INZONE termékcsaládhoz, mint a truly wireless gaming fülhallgató, amely az iparág leghosszabb, 12 órás akkumulátor-üzemidejét kínálja, kevesebb mint 30 ms alacsony késleltetéssel.

• Bemutatjuk a pehelykönnyű INZONE H5 vezeték nélküli fejhallgatót és a várva várt fekete színű INZONE H9 fejhallgatót is.

• A neves Fnatic esport csapattal szoros együttműködésben kifejlesztett INZONE Buds és INZONE H5 a győzelemre lett tökéletesítve.

 

Ezt az innovációt az INZONE H5 vezeték nélküli fejhallgató kíséri, amely elképesztő, 28 órányi megszakítás nélküli játékidőt kínál, biztosítva a kényelmet a hosszabb játékmenetek során.

Mindkét termék a neves Fnatic esport csapattal való együttműködés révén született. A Fnatic 2024-ben ünnepli 20 éves fennállását, és idén egymás után szerezte meg a nemzetközi bajnoki címeket a VALORANT Champions Touron.

Továbbá az elismert INZONE H9 vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató elegáns, új, fekete változata is bemutatásra kerül.

Az INZONE tovább növeli a PC-s és PlayStation-játékélményt a fokozott hangrealizmussal.

 

INZONE Buds

              

360 Spatial Sound a gaminghez

A 360 Spatial Sound technológiának köszönhetően az INZONE Buds fülhallgatóval hallhatod az ellenfeleid irányát és távolságát, így mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járhatsz. Az iparág vezető fejhallgató-technológiáján végzett többéves munkája révén a Sony úgy fejlesztette ki az INZONE Buds fülhallgatót, hogy személyre szabott hangmezőt kínáljon. Az INZONE Buds nemcsak a külső fül alakját, hanem a hallójárat akusztikai jellemzőit is elemezve pontosabb térbeli hangzást kínál.

A Sound Field Optimisation segítségével személyre szabott hallásprofil készíthető a 360 Spatial Sound Personaliser mobilapplikáció segítségével a fülekről készített fényképek segítségével. Ezután páratlan térbeli pontossággal élvezhető a játék.

Az INZONE Buds a hangszín személyre szabásával, a Sound Tone Personalisation funkció által optimalizálható a hallójárathoz. A fülhallgatók teszthangokat játszanak le a meghajtóegységekről, és visszacsatoló mikrofonok segítségével mérik, hogy a hang hogyan tölti ki a hallójáratot. Az akusztikai elemzés alapján a hangot ezután az INZONE Hub PC alkalmazással személyre szabja a rendszer, így biztosítva a valóban saját térbeli hallgatási élményt.

 

 

Dynamic Driver X

A játék minden hangjának hűséges reprodukálásával, az erőteljes robbanásoktól a finom lépésekig, a felhasználó úgy érzi majd, hogy a játék világába csöppen. Ezt a speciálisan tervezett, nagy teljesítményű meghajtóegység – Dynamic Driver X – teszi lehetővé, amelyet széles frekvenciájú reprodukcióra terveztek, és amelyet a WF-1000XM5 is használ. A különböző anyagokat használó membránszerkezet mind a dóm, mind a perem esetében páratlanul valósághű hallásélményt nyújtva minimális torzítást és tiszta hangminőséget biztosít.

 

 

Zajszűrés

A Sony aktív zajszűrő képességeinek köszönhetően az INZONE Buds kizárja a háttérzajt, így a felhasználó a játékra koncentrálhat.

Pörgesd fel a játékmenetet

Az új, alacsony energiafogyasztású L1 processzor akár 12 órás, a töltőtokkal együtt pedig akár 24 órás teljes üzemidőt biztosít a fejhallgatóban. Az iparág leghosszabb akkumulátor-üzemidejével az INZONE Buds készen áll arra, hogy hosszabb időn keresztül is ellássa a készüléket energiával, és forradalmasítsa a játékot.

Az INZONE Buds USB-C dongle csatlakozóval rendelkezik, amely kevesebb mint 30 ms késleltetést biztosít, vagyis semmi sem fogja vissza a késleltetésmentes játékot.

 

 

Még nagyobb kényelem, még több játék

A füllel való érintkezést csökkentő új kialakítással hosszabb ideig lehet még nagyobb kényelemmel játszani.

Az INZONE Buds kétféle színben – fekete és fehér – kapható, így kiválasztható az egyéni játékstílusnak leginkább megfelelő.

Egyéb tulajdonságok

  •  Mikrofon MI-alapú zajcsökkentéssel: hatékonyan rögzíti a hangot zajos környezetben is.
  •  Érintéses működés: testreszabható funkciók.
  •  LE Audio: akár 24 órás akkumulátor-üzemidő élvezhető okostelefonhoz csatlakoztatva.
  •  Okostelefon applikáció: kompatibilis a Sony | Headphones Connect alkalmazással.

 

INZONE H5 

Könnyű felépítésével, alacsonyabb oldalnyomásával és fejlett térbeli reprodukciójával a H5 készen áll a leghosszabb játékmenetekre is. Az INZONE H5 fejlett térhatású reprodukcióval is rendelkezik, hogy a játékra lehessen koncentrálni, a boom mikrofonnak köszönhetően pedig garantáltan hallanak a játékostársak, így ideális headset a győzelemért folytatott küzdelemben.

 

 

INZONE H5 főbb tulajdonságok

  •  Wireless: 2.4GHz vezeték nélküli csatlakozás.
  •  360 Spatial Sound a gaminghez: precízió a 3D-s hangpozícionálással.
  •  Végtelen kényelem: könnyű, 260 grammos súly, puha fülpárnák és alacsony nyomású kialakítás a hosszabb játékmenetekhez.
  •  Kristálytiszta kommunikáció: az MI-alapú zajcsökkentés és a kétirányú mikrofon tiszta hívásokat biztosít a játékban.
  •  Akkumulátor élettartama: 28 óra vezeték nélküli használatnál
  •  Vezeték: 3.5 mm opció

INZONE H9 Black egy új színváltozat

A kivételes zajszűréséről, hangminőségéről és kényelméről ismert INZONE H9 várva várt új fekete színváltozatot kap.

 

 

A győzelemre kifinomítva. A Fnatic által ajánlva.

A Fnatic vezérigazgatója, Sam Mathews a következőképp nyilatkozott: „Partnerségünk továbbra is a legmagasabb szintre emeli az esport teljesítményét, felkészíti és támogatja profi csapatainkat, hogy a lehető legmagasabb fokon teljesítsenek. Partnerként az egyik legfőbb prioritásunk az volt, hogy profi játékosaink széleskörű versenytapasztalatával támogassuk e fülhallgatók fejlesztését.

Csapataink azt tanácsolták a Sony-nak, hogy az INZONE Buds lenne az ideális gaming fülhallgató, amely a kényelmével és az akkumulátor élettartamával a leghosszabb játékmenetek során is kitart, valamint olyan magával ragadó hangzással rendelkezik, amelyre a profik támaszkodhatnak, hogy legyőzzék az ellenfeleiket a nemzetközi színpadon.

Nagyon örülünk, hogy a globális rajongótáborunknak most lehetősége van megtapasztalni a fülhallgatókkal való együttműködésünket, és azzal a tudattal játszani, hogy kedvenc profijaik támogatják őket.”

Vissza