Itt az Evnia gaming almárka legújabb tagja

Kütyü Magazin - 2023. november 23.

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

Gyors, színes, akciódús: A Philips Evnia 32M2C5500W rendelkezik mindennel, amire a gamereknek a legmagasabb szinten szükségük van

Főbb tulajdonságok

  •     Ívelt 1000R kijelzőkialakítás a magával ragadó játékélményért
  •     Fast VA-panel Quad HD felbontással az éles képekért és a széles betekintési szögekért
  •     240 Hz-es frissítési ráta a nagy sebességű kimagasló teljesítmény mellett
  •     Állítható magasságú, döntehtő, forgatható állvány a nagyobb kényelem érdekében
  •     USB-hub a könnyebb használhatóság és nagyobb rugalmasság érdekében

„A Philips Evnia 32M2C5500W egyesíti mindazt a sebességet, grafikus teljesítményt és kényelmet, amelyre a gamerek vágynak, mindezt rendkívül szép kialakítással ötvözve, amely garantáltan számtalan órányi élvezetet nyújt a felhasználójának. Ez a monitor ideális ajándék a kedvenc videojátékosunknak.” – Xeni Bairaktari, az EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories globális marketingvezetője és marketingigazgató-helyettese.

 

 

Garantáltan gyors, színes és akciódús játékélmény

A Philips Evnia 32M2C5500W mindent biztosít, amire a gamereknek szükségük van ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassák ki a játékokból, teljes mértékben átélve a képernyőn megjelenő kalandokat. Az ívelt 1000R VA-kijelző csodálatos képeket jelenít meg, mindezt a széles betekintési szögek jelentette kényelemmel és pihentető vizuális élménnyel kombinálva, amelynek köszönhetően a gamerek magával ragadóbb és kielégítőbb élményt kapnak. A Quad HD (2560 x 1440) felbontásnak köszönhetően kristálytiszta képek garantálják, hogy minden kép részletgazdag és színes legyen (92% DCI-P3 lefedettség), míg a VESA DisplayHDR 400-tanúsítványnak hála a monitor még jobb vizuális teljesítményt nyújt, realisztikusabban megjelenítve az apró részleteket.

A tiszteletre méltó grafikus teljesítmény mellett a Philips Evnia 32M2C5500W olyan sebességet és precizitást nyújt, hibás képkockák nélkül, amely a videojátékok új generációja számára szükséges. Az ultra gyors, 240 Hz-es képfrissítési sebesség, az alacsony bemeneti késleltetés, a FreeSync Premium Pro és a 0,5 ms MPRT gyors válaszidő garantálják, hogy még a legizgalmasabb akciójelenetek és kalandok is zökkenőmentesen, simán és gond nélkül jelenjenek meg, mindezt késleltetés, szellemképezés és szakadozás nélkül. A felhasználókat magával ragadja a képernyő, és varázslatos utazásra viszi.

És mivel a játékoknak a lélek és a test számára egyaránt kikapcsolódást kell jelenteniük, a Philips Evnia 32M2C5500W számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja a gamerek kényelmének, pihenésének és jólétének fokozása. Az EasySelect menüváltóval könnyedén lehet váltogatni a képernyőn megjelenő menük között; a LowBlue üzemmód és a Flicker-Free technológia kímélik a szemet; a monitor Compact Ergo Base lábazatának döntési, forgatási és magasságbeállítási funkcióinak köszönhetően pedig a felhasználónak órákon át tartó kényelmes megtekintési élményt nyújt.

Árak és elérhetőség

A Philips Evnia 32M2C5500W modell november közepétől elérhető 499 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Vissza