Tedd elegánssá, tartsd hűvösen!

Kütyü Magazin - 2024. február 15.

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

A kreativitás vadonatúj korszakába ugorva, a Thermaltake elkötelezi magát a technológia és a divat összekapcsolása mellett. A Thermaltake idei tematikáját, a „Tedd elegánssá, tartsd hűvösen” elvet követve a vállalat a 2024-es CES-en egy teljes termékcsaládot mutatott be a szemet gyönyörködtető Hydrangea Blue színben, amely egyszerre biztosítja a legújabb technológiát és a vizuálisan kellemes esztétikát. 

 

Merész hozzáállásával a Thermaltake célja, hogy a szórakozás, az e-sport, a technológia és az életmód élvezetének kulturális márkája legyen. A Hydrangea Blue szín kiválasztását a virágzó hortenziák szépsége és a természet nyugalma ihlette, frissítő és produktív elemet hozva a techrajongói életmódba. Ez a stílusos szín lehetővé teszi, hogy kiemelkedj a tipikus technológiai termékek közül, valamint, hogy egy egyedi és élénkítő felhasználói élményben legyen részed.  

A Thermaltake Hydrangea Blue kollekciója toronyházakat, tápegységeket, ventilátorokat, AIO-folyadékhűtőket, memóriákat, gaming székeket és gaming egérpadokat tartalmaz, lehetővé téve, hogy egy teljesen Hydrangea Blue PC setupban mélyülhess el. 

Kulcsszavak: Thermaltake, hardver
Vissza