Magyarországon is elérhető a legújabb TCL C805 QD-Mini LED 4K TV

Kütyü Magazin - 2024. február 23.

A TCL, a világ egyik vezető szórakoztató elektronikai brandje és a világ két legnagyobb tévégyártójának egyike bejelentette legújabb, magas minőségű televízióinak magyarországi elérhetőségét. A TCL C805 QD-Mini LED 4K TV (Széria C80) mostantól azon magyar vásárlók számára is hozzáférhetővé vált, akik kiváló minőségű látványt és lenyűgöző hangzást keresnek otthonukba.

A TCL folyamatosan újradefiniálja a házi szórakoztatás világát – tavaly a legújabb QD-Mini LED TV sorozatával állított új mércét, amelynek tagjai a minőség és innováció iránti elkötelezettségük látványos bizonyítékai. A nagy méretű tévék pedig nemcsak szórakoztatnak és az immerzív élményeinket fokozzák, de a nappali ékeként annak díszévé is válnak, hiszen a hatalmas, keret nélküli fém kávás kijelzők ma már kifejezetten divatosnak számítanak. 

Ez a lenyűgöző látványvilág pedig bárkinek elérhető a belépőszintű QD-Mini LED TV-k segítségével.

 

 

Az innovatív technológia és a kifinomult dizájn tökéletes kombinációja

A TCL C805 QD-Mini LED 4K TV egyedülálló C805 technológiával rendelkezik, amely kompromisszumok nélküli kontrasztot és fényerőt garantál, így valóban hihetetlen látványt nyújt. A készülék QLED technológiája lehetőséget ad arra, hogy a kijelző valóban valósághű képminőséget biztosítson, élénk, gazdag színekkel és kiemelkedő kontraszttal.

A 4K HDR PREMIUM 1300 segítségével a felhasználók a kép igazán apró részleteit is élvezhetik, miközben a lenyűgöző fényerő mellett mély feketék és pontos, élénk színek tárulnak elénk. A 144Hz Motion Clarity PRO technológia garantálja, hogy a kijelzőn gyorsan mozgó tárgyak se mosódjanak el: a prémium technológia a mozgáskövetésért és a gyors mozgások megjelenítéséért felel.

 

 

A különbség azonnal érezhető: a kiemelkedő HDR képminőség bármikor elérhető a különféle szolgáltatóknál: a HDR10, HDR HLG, HDR10+ az Amazon Prime-on, a HDR DOLBY VISION a Netflix-en, valamint ott van még a DOLBY VISION IQ - ez a TCL TV mindegyiket támogatja!

A készülék választható 50, 55, 65, 75, 85 és 98 colos változatban, vagyis a 126 centiméteres képátmérőtől egészen a 248 centiméteresig elérhetőek a modellek.

 

 

Új lehetőségek a gamer közösségeknek, hogy igazán elmélyülhessenek a játékban

De a tévé nemcsak a filmek, sorozatok vagy sportesemények rajongóit bűvölik el: a Game Master Pro 2.0 funkciók segítségével a gamerek is folyamatos és zökkenőmentes játékélményben részesülhetnek, míg a Dolby Atmos hangzás új dimenzióba helyezi a hangélményt, mélyebb kapcsolatot teremtve a történetekkel és a zenével. A HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR és 120Hz VRR támogatással, a game bar, a Freesync Premium Pro és a 240Hz-es játékgyorsító segítségével a felhasználók automatikusan a legsimább akciót, a legkisebb késleltetést és a legjobb képbeállításokat élvezhetik a játékok során.

 

 

A TCL legújabb, 240 Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiájával a készülék a tartalmat automatikusan állítja be, így magasabb frissítési sebességet és alacsonyabb késleltetést biztosít. 

A Google TV és a Google Assistant integráció lehetővé teszi a könnyű és korlátlan szórakozást, valamint az intelligens hangvezérlést, hogy a tévézés minden pillanata még egyszerűbb és élvezetesebb legyen.

 

 

TCL C805 sorozat – A legfontosabb képességek 

 •  TCL Mini-LED
 •  TCL QLED TV
 •  4K HDR PREMIUM 1300
 •  44Hz Motion Clarity Pro
 •  Multi HDR format DV I DV IQ I HDR10+
 •  Game Master Pro 2.0
 •  HDMI 2.1 ALLM 144Hz VRR
 •  Dolby Atmos
 •  Google TV
 •  Google Assistant hangvezérlés
 •  Netflix, Amazon Prime, Disney+, AirPlay2/Homekit
 •  Keret nélküli fém káva középpontos talppal

A TCL C805 QD-Mini LED 4K TV mostantól elérhető a kijelölt kiskereskedelmi partnerek áruházaiban és online platformjain.

Vissza