Verhetetlen árcédulával érkeznek az új E1N irodai monitorok

Kütyü Magazin - 2024. március 27.

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

Képminőség és kényelem

A Philips 24E1N1100A és a 27E1N1100A modellek 23,8 hüvelykes (60,5 cm), illetve 27 hüvelykes (68,6 cm) FHD IPS panellel rendelkeznek, keret nélküli kialakítással, keskeny kávával többmonitoros elrendezésekhez, valamint kábelkezelő rendszerrel a tiszta és rendezett munkaterület érdekében.

Az általános képminőség nagyszerű: Az IPS panel élénk színeket biztosít, míg a 100 Hz-es frissítési ráta, az 1 ms MPRT válaszidő és az Adaptive Sync támogatás gyors, éles és pontos képi megjelenítési élményt nyújt akár könnyed játékmenetkehez is, a monitor SmartImage Game Modes beállítások használata révén. Mindkét modell rendelkezik továbbá 2 W beépített hangszóróval az átfogó multimédiás élmény érdekében. A LowBlue Mode és a Flicker-free technológiáknak, valamint az EasyRead, papírszerű olvasási élményt biztosító funkciónak köszönhetően a monitorok támogatják a szemkímélő megtekintést és fokozzák a felhasználó jólétét.

A Philips 27E1N1600AE USB-C csatlakoztathatósággal támogatja a termelékenység növelését

 

Extra termelékenység USB-C csatlakoztathatósággal

A Philips 27E1N1600AE modellt kifejezetten az otthoni irodai csatlakozathatóság javítására tervezték, miközben a monitor jövőbiztos megoldást kínál az extra kényelem érdekében. Ez a 27 hüvelykes IPS panel a kristálytiszta, élethű képek érdekében QHD felbontással és HDR tartalmak támogatásával büszkélkedhet. Emellett USB-C 3.2 csatlakoztathatósággal és 65 W Power Delivery funkcióval is rendelkezik: az egyetlen, reverzibilis USB-C kábel megkönnyíti a csatlakozást, szupergyors adatátvitelt és egyidejűleg töltést biztosít a kompatibilis eszközök számára. Ez a funkció a munkaterület tisztán és rendezetten tartását is segíti, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyetlen kábellel töltsék a csatlakoztatott eszközeiket.

A hosszú munkaórák alatti további kényelem érdekében ez a modell 100 mm-es tartományban állítható magasságú lábazattal rednelkezik, valamint a lábazat dönthető is, így lehetővé teszi, hogy a felhasználó testre szabhassa monitorát.

Ár és elérhetőség

A Philips 24E1N1100A, 27E1N1100A és 27E1N1600AE monitorokat kifejezetten az otthoni irodák leggyakoribb igényeinek kielégítésére tervezték, gyors csatlakoztathatósággal, fokozott termelékenységgel, kényelemmel és egyszerű használattal, miközben a szabadidő élvezetes eltöltésére is alkalmasak.

A Philips 24E1N1100A és 27E1N1100A modellek 119 € és 139 € ajánlott fogyasztói áron, míg a Philips 27E1N1600AE modell 249 € ajánlott fogyasztói áron március közepétől elérhető.

Kulcsszavak: Philips Monitors, monitor
Vissza