Innováció, fenntarthatóság és reakciókészség

Kütyü Magazin - 2024. január 25.

Az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, örömmel jelenti be, hogy a PPDS – Philips Professional Displays márkával együtt részt vesz az ISE 2024 vásáron – a pro AV és rendszerintegrációs ágazat vezető kiállításán, amely 2024. január 30. és február 2. között újra Barcelonában kerül megrendezésre.

A kijelzőtechnológia jövője a Philips 3P500 standján 

Az ISE 2024 látogatóinak lehetőségük nyílik az innovatív és fenntartható termékek sokszínű választékának felfedezésére a Philips teljesen új, látványos, 344 m2-es, 3P500-as standján, ahol több mint 1000 kiállítóhoz és 60 000 látogatóhoz csatlakozhatnak a világ vezető audiovizuális kiállításán, a híres Fira Barcelona Gran Via területén. A Philips standja egy sor dedikált, digitálisan aktivált zónára oszlik, és a látogatók valósághű környezetben ismerhetik meg a Philips üzleti és otthoni irodai megoldásait, valamint érintőképernyőit.

34B1U5600CH: 34 hüvelykes ívelt monitor 5MP-es webkamerával és Windows Hello funkcióval, zajszűrő mikrofonnal és USB-C dokkolóval a professzionális felhasználók számára

A Philips Monitors két legjobb példáját hozza el az otthoni irodák és a távoktatás számára. A 34″ WQHD ívelt 34B1U5600CH monitor a tiszta kommunikáció érdekében beépített 5MP Windows Hello webkamerával és zajszűrő mikrofonnal rendelkezik, valamint USB-C dokkoló elosztót és extra funkciókat kínál az összetett beállításokkal dolgozó és új szintű csatlakoztathatóságot igénylő szakemberek számára. Az optimalizált megjelenítés mellett a PowerSensor akár 80% energiamegtakarítást eredményezhet. Egy lépéssel továbblépve az energiatakarékos megoldások felé, a Philips 272B1G kifejezetten a fenntartható termelékenység jegyében született. Ez a környezetbarát Philips 27 hüvelykes FHD monitor magasabb energiaosztályba tartozik, miközben kiváló teljesítményt nyújt: új LED háttérvilágítási technológiája a LightSensor, a PowerSensor és a fizikai áramkapcsoló segítségével jelentősen kevesebb energiát felhasználva tartja fenn a fényerőt és a színeket, nullára csökkentve ezáltal az energiafogyasztást. A Philips monitorok energiatakarékos portfóliójának élményét a Philips SPT6307BL, egy kompakt, vezeték nélküli billentyűzet-egér kombó intelligens energiatakarékossági funkcióval kiegészítve, teszi teljessé.

 

 

Az ISE-n kiállított Philips portfólió a legkülönfélébb környezetekhez különböző érintőképernyős modelleket is tartalmaz. Míg a 10 pontos érintőképernyőnek köszönhetően mindkét modell gyors érintésélményt nyújt, a 242B1TC természetesebb, gördülékenyebb és gyorsabb reagálással, valamint a Windows, Android és Linux rendszerekkel való plug & play kompatibilitással minden otthoni, irodai vagy oktatási alkalmazás igényét kielégíti. A Philips 172B1TFL különösen alkalmas nyilvános terekbe, mivel érintőképernyős képessége még kesztyűs ujjbegyekkel is hatékonyan működik, a 7H karcállóságú, peremtől peremig érő fedőüvege pedig beltéri és kültéri környezetben egyaránt elengedhetetlen a tartós érintési élményhez és a könnyű tisztíthatósághoz. 

 

Vissza