Új Philips monitor auto-framing funkcióval ellátott webkamerával

Kütyü Magazin - 2024. január 29.

Ez a monitor újradefiniálja a Philips B2B portfóliójának határait. A Philips 49B2U6900CH, új funkciók sokaságát hozza magával, amelyek a modern digitális munkahelyen növelik az együttműködést és segítik a csapatmunkát. Az új funkciók mellett a Philips 49B2U6900CH nagyméretű, 48,8 hüvelykes (124 cm) képernyővel és 5120 x 1440 Double QHD felbontású panellel büszkélkedhet, amely olyan extra széles betekintési szöget és kiváló minőségű beállítást tesz lehetővé, amely egyébként két különálló monitornál lenne csak lehetséges. 

Philips 49B2U6900CH: 48,8 hüvelykes SuperWide kijelző 5MP-es auto-framing webkamerával és innovatív Busylight kijelzővel a modern professzionális felhasználók számára

Professzionális munkakörnyezethez készült 

A Philips 49B2U6900CH talán legerősebb és leghasznosabb funkciói professzionális munkakörnyezethez alkalmasak, és nyugodtan mondhatjuk, hogy erre a célra tervezték. 

 

Az olyan jellemzőkkel, mint az auto-framing funkcióval rendelkező állítható webkamera, valamint a zajszűrő mikrofon és a Busylight, ez a monitor a világ minden táján megkönnyíti a csapattársakkal való munkát. Az említett technológiák révén a Philips 49B2U6900CH képes úgy beállítani a webkamera nézetét, hogy a konferenciahívások során minden csapattag elférjen a kereten belül, a webkamera pedig 30 fokban előre-hátra állítható, így a felhasználók magasságuktól függetlenül kényelmesen elférnek a látómezőben. Mindemellett a Philips 49B2U6900CH Busylight funkciója segíti az egyazon irodában dolgozó szakemberekkel való kommunikációt. A webkamera tetején található Busylight a munkaállapotok közlésére szolgál. Ha például egy kolléga éppen telefonál, a Busylight automatikusan pirosra vált. Vagy egy másik forgatókönyv szerint a felhasználók megnyomhatják a monitor keretének bal alsó részén található Busylight funkciógombot, így a lámpa elfoglaltságot jelezve pirosra vált. A felhasználók az új Busylight funkcióval a Microsoft Teams állapotát is szinkronizálhatják. 

 

Nagyobb termelékenység a Smart KVM segítségével

A Philips 49B2U6900CH amellett, hogy jól felszerelt a munkakörnyezethez, számos feladatra is alkalmas. A monitor egyik új funkciója például a megnövelt produktivitást teszi lehetővé: Ez a Smart KVM. 

 

A „Ctrl” billentyű háromszori megnyomásával a szakemberek könnyedén válthatnak a források között; az OSD menükben való babrálás nélkül javítva ezáltal a felhasználói élményt, amikor két PC-t vezérelnek egy perifériakészlettel. Nem is beszélve a monitor USB-C csatlakoztathatóságáról, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén töltsenek külső eszközöket akár 100 W-os USB tápellátáson keresztül, és egyetlen kábellel továbbítsanak videót/adatokat. 

A Philips 49B2U6900CH a monitor keretén található fülhallgató kampóval extra kényelmet nyújt. A munkanap végén, vagy amikor egyszerűen csak szünetet tartanak, a szakemberek lehúzhatják a kampót, és rendezetten tárolhatják a fejhallgatót. 

 

A Philips 49B2U6900CH további jellemzői

A Philips 49B2U6900CH funkcióarzenáljába történő mélyebb belemerüléskor kiderül, hogy a monitornak vannak más kiváló aspektusai is. Ezek közé tartozik a magával ragadó, kiváló minőségű képélmény érdekében többek között az ívelt kialakítás és a VESA DisplayHDR 400 tanúsítás. Ezenkívül a kényelmes megtekintési élmény érdekében a Philips 49B2U6900CH Low Blue üzemmóddal és Flicker-Free technológiával, valamint állítható magasságú lábazattal rendelkezik.

A Philips 49B2U6900CH monitor februártól lesz megvásárolható 1249 € ajánlott fogyasztói áron.

Vissza