Akciódús, funkciógazdag gaming az új Philips Evnia modellekkel

Kütyü Magazin - 2024. június 9.

Két új modell készül csatlakozni a Philips Monitors Evnia 3000 terméksorozathoz. A gaming rajongóknak tervezett 27 hüvelykes Philips Evnia 27M2N3200A és a 24 hüvelykes Philips Evnia 24M2N3200A modellek olyan termékjellemzőkkel rendelkeznek, mint a Fast IPS panel, Full HD felbontás, 180 Hz képfrissítési sebesség, HDR10 és Smart Crosshair, amelyek együttesen biztosítják, hogy a játékosok mindig magával ragadó és élvezetes játékélményben részesüljenek.

Villámgyors, késésmentes akció

A Philips Evnia 27M2N3200A és a 24M2N3200A modellek több mint alkalmasak a mai legintenzívebb és legversengőbb játékokhoz. Full HD felbontású kijelzőik másodpercenként akár 180-szor is újrarajzolják a képernyő képét, ami rendkívül sima megjelenítést eredményez, így a felhasználók nagy pontossággal célozhatnak és tüzelhetnek. A 180 Hz képfrissítési sebesség mellett ezek a modellek Fast IPS panellel rendelkeznek, amely a hagyományos monitoroknál gyorsabb válaszidővel rendelkezik, és maximális overdrive beállításban akár 1 ms GtG reakcióidőt is képes elérni. A 0,5 ms MPRT és a magas képfrissítési sebesség kombinációjával gyakorlatilag megszűnik az elmosódás, a szakadozás és a mozgási elkenődés. Ez még a legdrámaibb és leggyorsabb pillanatokban is kifogástalan élességet és tisztaságot biztosít. Az alacsony bemeneti késleltetés (Low Input Lag) tovább javítja a reakcióidőt, minimalizálva a parancsbevitel és a képernyőn történő végrehajtás közötti időrést.

 

 

Különleges funkciók a még jobb játékért

A Philips Evnia 27M2N3200A és 24M2N3200A számos olyan funkciót kínál a játékosoknak, amelyek kifejezetten a játékélmény fokozására kerültek kifejlesztésre. Míg a Smart Crosshair javítja a felhasználók célzási pontosságát, a gyors elérésű OSD számos automatikus javítási hatással rendelkező opcióhoz biztosít hozzáférést: A First Person Shooter mód feljavítja a sötét jeleneteket, így könnyebben láthatók a rejtett tárgyak, míg a Racing mód megnövelt színtelítettséget és extra gyors reakcióidőt biztosít, a Real Time Strategy mód pedig SmartFrame technológia célzott méret- és képbeállításaival képes kiemelni bizonyos területeket, például egy mini térképet. Az ilyen funkciókkal a játékosok mindig megőrizhetik kompetitív előnyüket.

 

Környezettudatos funkciók

A Philips Monitors környezetvédelem iránti elkötelezettségével összhangban az új Evnia 27M2N3200A és 24M2N3200A modellek építése során környezetbarát alkatrészek kerültek felhasználásra, ilyenek például a 85%-ban fogyasztás utáni újrahasznosított műanyagból készült keret és 35%-ban újrahasznosított műanyag a monitorállvány lábaiban és a felső burkolatában.

 

Szemkímélő technológia

A fizikai kényelem is elengedhetetlen ahhoz, hogy a játék élvezetes legyen. Ezt szem előtt tartva a Philips Evnia 27M2N3200A és 24M2N3200A olyan jóléti technológiákkal van felszerelve, mint a szembarát LowBlue Mode és a Flicker-Free technológia, amelyeket a szem megerőltetésének és fáradásának csökkentésére fejlesztettek ki. A hosszú játékmenetek során a további kényelem érdekében mindkét modell állítható magasságú lábazattal rendelkezik. így a felhasználók beállíthatják az optimális üléspozíciót, a hosszabb játékmenetek során elősegítve ezáltal a jobb testtartást és a kényelmet. Ezenkívül a felső burkolat fejhallgató-horogként is szolgál, elősegítve a játékosok asztalán a rendszerezést és a rendet.

 

A Philips Evnia 27M2N3200A és 24M2N3200A monitorok ára és elérhetősége

A Philips Evnia 27M2N3200A és 24M2N3200A modellek ideális választást jelentenek azon játékosok számára, akik gyors, zökkenőmentes, magával ragadó akciót szeretnének egy elérhető csomagban.

A Philips Evnia 24M2N3200A június közepétől lesz elérhető 169 eurós ajánlott fogyasztói áron, a Philips Evnia 27M2N3200A pedig már elérhető 199 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: monitor, Evnia, Philips
Vissza