Most ingyen darabolhatjuk a gyümölcsöket Androidon

Farkas Norman - 2011. július 23.

A népszerű, világszerte több, mint 35 milliószor letöltött Fruit Ninja nevű játék ingyenes változata elérhető az Android Marketen. Ha még nem tetted, próbáld ki!

A Halfbrick Studios által kreált, tavaly áprilisban az iPhone-on debütált játékot nemrég jelölték a 2011-es Webby díjra a Handheld Games (kézi játék) kategóriában, és nem véletlenül. Amellett, hogy nagyon szórakoztató és hangulatos, a Fruit Ninja több játékmódot is kínál a "gyümölcsgyűlölő" játékosoknak, eredményeiket pedig néhány érintéssel közzé is tehetik az OpenFeint tábláin. Mindezt teljesen ingyen érhetik el. A nemrég megjelent ingyenes változat nem kapott "csonkításokat" (tehát tényleg teljes verzió), csupán némi reklám került bele.

Hamarosan konzolon is tökéletesíthetjük nindzsa készségeinket, ugyanis a kiadó Xbox 360-ra is készül kiadni az játékot. A Kinect mozgásérzékelő adta lehetőségeket kihasználó változat várhatóan nyár végén jelenik meg - a Microsoft Summer of Arcade promóciójának részeként - és válik letölhetővé az Xbox LIVE Arcade felületéről.

A mellékelt videó láttán biztos kedvet kapsz az aprításhoz, ezért itt linkelem a letöltéshez vezető Android Market oldalt. Jó szórakozást!

Vissza