50GB ingyenes Box tárhely jár az Xperia tulajoknak

Kütyü Magazin - 2011. december 19.

A Sony Ericsson a Box vállalattal közösen új promóciót jelentett be, amelynek keretében minden Xperia okostelefon tulajdonos 50GB ingyenes fájlmegosztó- és tárhelyet kap. Az Xperia birtokosoknak csupán be kell jelentkezniük Box felhasználói fiókjukba az Android Market-en elérhető Box for Android alkalmazással, és életük végéig használhatják az ingyenes felhő rendszerű tárolást és fájlmegosztást bárhol a világon.

Nem kell kapkodni, hiszen a Box promóció 2011. december 15-én kezdődött és 2012. december 31-ig tart, és minden olyan felhasználó számára elérhető, aki bármely Xperia X10, vagy annál újabb Xperia okostelefonnal rendelkezik.

„Az emberek még több fényképet készítenek, még több zenét hallgatnak és még több videót néznek, mint valaha, különösen igaz ez az ünnepi időszakra, éppen ezért szeretnénk kedveskedni az Xperia felhasználóknak ezzel az 50 GB tárhellyel, hogy feltölthessék tartalmaikat, melyeket különböző eszközökön meg is oszthatnak. Az Xperia és a Box gigantikus mennyiségű tartalomhoz nyújt hozzáférést a felhasználóknak útközben is, így okostelefonjuk lesz kapcsolatoktól nyüzsgő életstílusuk motorja” – nyilatkozta Steve Walker, a Sony Ericsson marketingigazgatója.

Jó érzés látni, hogy egyre több gyártó veszi észre az online tárhelyekben rejlő lehetőségeket, s azokat - megállapodás révén - igyekeznek ingyenessé tenni a felhasználók számára. Korábban a HTC - Dropbox kooperáció okozott hasonló örömet, bár abban az esetben csak azok a modellek részesülhettek plusz ingyenes tárhelyben, melyeken a legújabb Sense felület futott. A Sony Ericsson ajándéka ezzel ellentétben minden androidos készüléket érint, mely a japán-svéd (hamarosan csak japán, ugye) gyártó műhelyéből került ki.

A Box for Android alkalmazást innen is letöltheted.

Vissza