Tarol a Táblamagazin az Android Marketen

Kütyü Magazin - 2012. február 2.

A magyar fejlesztésű Táblamagazin app az ötödik legnépszerűbb program a hazai androidos tabletek körében. A digitális kiadványokat kínáló alkalmazás kelendőbb, mint az Angry Birds, vagy a Facebook.

„A Táblamagazin.hu népszerűségének talán az egyik legfőbb oka, hogy olvasóink úgy lapozgathatják magazinjainkat, akár egy nyomtatott kiadványt, ezen kívül bárhová magukkal vihetik az összes lapszámot, amiket ugyanúgy gyűjthetnek, mint nyomtatott társaikat.” – nyilatkozta Dén Mátyás András, a Táblamagazin.hu digitális újsággosstandot üzemeltető Opinion Leaders Kft. ügyvezető tulajdonosa. „A Táblamagazin alkalmazással a célunk az, hogy minél több ingyenes, ugyanakkor igényes magazint tudjunk kínálni a tablet tulajdonosok számára, ezzel egyértelművé téve az eszköz egyik fontos propozícióját: tökéletes e-könyv és e-újság olvasó."

Az első három hónapban több mint 1 200 alkalmazást és 35 000 magazint töltöttek le a felhasználók, mely azt igazolja, hogy hatalmas igény van az ingyenes, minőségi táblagép tartalmakra.

A Táblamagazin jelenleg tizennyolc tematikus, kétheteti rendszerességgel megjelenő magazint kínál ingyenesen a táblagép tulajdonosok számára: Autópult, Betegszoba, Carsandgirls, Édenkert, Funzine, Globspot, Háziállat, Lakbermagazin, Motorinfo, Porthole Tablet, Prae, Profitline, Rita Konyhája, Rúzs és más, Shopping.hu, Szülők lapja, Tiszta jövő, Wikitech. A magazinok legfrissebb számai a www.tablamagazin.hu oldalról email előfizetéssel, illetve az Android Marketből és az App Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazásokon keresztül szerezhetők be.
 

Vissza