HTC One Max – megelőzte a klónja

Farkas Norman - 2013. július 23.

Ugyan még nem került sor a HTC One Max hivatalos bemutatójára, az óriásmobil kínai klónja már elkészült. A Galapad Galaxy 6 nevű másolat külső megjelenésében ugyan felfedezhetőek a tajvani zászlóshajó dizájnelemei, tudás és anyaghasználat terén viszont jelentős különbségek vannak a készülékek között.

A kínai klóngyárak ismét kitettek magukért: már a hivatalos bemutatása előtt lemásolták a HTC következő nagy dobását, a One Max-ot. Az alumínium helyett műanyag készülékházzal szerelt replika a Galapad Galaxy 6 nevet kapta, s többnyire csak formáját örökölte a még leleplezésre váró óriásmobiltól – ami egyébként a One ütősebb hardverrel és nagyobb kijelzővel szerelt kiadásának ígérkezik.

 

 

Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a Galapad Galaxy 6 milyen céllal született, egész vonzó, kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró készüléket ismerhetünk meg „személyében”.

A cirka 250 dollárba kerülő mobil előlapján egy 6,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD érintőképernyő terül el, működéséért pedig egy négymagos, 1,2GHz-es MediaTek processzor felel, amit 1GB RAM, 8 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamera, valamint 3050mAh kapacitású akkumulátor egészít ki.

Persze érdemes észben tartani, hogy egy nem feltétlenül megbízható minőségű kínai cuccról van szó, amely pofátlan módon a HTC üdvöskéjének próbál látszani, éppen ezért nem is nagyon ajánljuk a beszerzését.

 

 

 

 [Forrás: IntoMobile]

Kulcsszavak: Kína, HTC One Max, klón, HTC
Vissza