Kínába megy a kétkártyás HTC Butterfly S

Farkas Norman - 2013. július 16.

Nem meglepő, hogy a kétkártyás HTC One után a Butterfly S efféle változatával is Kínában próbál szerencsét a tajvani gyártó.

A LeaksChina értesülései szerint a HTC piacra dobja Kínában a nemrég bemutatott Butterfly S két hálózat egyidejű kezelésére alkalmas, azaz dual SIM-es kiadását. Az oldal úgy tudja, hogy a kétkártyás Butterfly S felszereltsége szinte teljesen megegyezik az alapmodellel, azaz négymagos, 1,9GHz-es Qualcomm Snapdragon 600 processzor, 2GB RAM, 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD megjelenítő, UltraPixel kamera és microSD kártyahely kapott benne helyet, fedélzetén pedig az Android 4.2.2 Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot.

A dual SIM-es Butterfly S várhatóan csak Kínában lesz elérhető, így ha egy ilyen modellre fáj a fogad, kénytelen leszel a kínai kereskedőkhöz fordulni, akik világszerte szállítanak. Persze ebben az esetben elbúcsúzhatsz a szolgáltatói kedvezményektől, a készülék teljes árát kell kicsengetned, amihez még hozzájön a szállítási díj, a vám stb. Remélhetőleg hamarosan több gyártó is ráébred, hogy nem csak Kínában, hanem Európában is van kereslet a kétkártyás készülékekre.

 


 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza