Az LG G Flex sem törhetetlen [Videó]

Farkas Norman - 2013. december 13.

Bizonyára már benned is felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire bírja a strapát az ütésekkel szemben az LG bizonyos mértékben rugalmas kijelzővel és burkolattal szerelt okostelefonja, a G Flex. Nos, az Android Authority kiderítette a választ egy törésteszt keretein belül.

Az LG nem is olyan régen leleplezett készüléke, a G Flex kapcsán – sok kényes csúcsmobillal szemben – joggal tehetjük fel a kérdést, hogy mennyire bírja a gyűrődést, hiszen a flexibilis burkolat, illetve a hajlított, s szintén rugalmas megjelenítő egyik legnagyobb előnye a fokozott stressz tűrésben rejlik.

Az Android Authority készített egy töréstesztet (a videó alant megtekinthető), amely rámutat, hogy rugalmasság ide vagy oda, bizony a G Flex sem törhetetlen. A teszt eredménye alapján a készülék legkényesebb része a kijelzőt takaró üveg, rögtön megadja magát, ha nagyobb ütés éri. Ezzel szemben a kijelző jól bírja a strapát, amiben nyilván közrejátszik flexibilis mivolta. A telefon burkolata egyébként öngyógyító képességgel rendelkezik, de talán nem meglepő, hogy a mélyebb horzsolásokkal szemben tehetetlen.

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza