Számos LG okostelefonra jön a Knock Code

Czipperer Dia - 2014. március 25.

Jó hír az LG telefontulajdonosok számára, hogy a vállalat korábbi modellekre is elérhetővé teszi új, Knock Code funkcióját. A megoldás a G2 valamint a G Flex modellekre érkezik elsőként.

A 2014-es Mobile World Congressen (MWC) debütált a vállalat új biztonsági megoldása, a Knock Code, amely jóval összetettebb, mint a hagyományos Knock On, hiszen a felhasználók egyéni kopogtatási mintákat adhatnak meg.

A dél-koreai vállalat bejelentette, hogy a több modell, a G2, a G Flex, a G Pro 2, a G2 mini, az F és L széria modelljei is megkapják ezt a funkciót áprilisban.

A vállalat hivatalos közleményében ír arról, hogy a februárban bemutatott újdonság idén az LG okostelefonok kulcsfunkciójává válik, amely jövő hónapban egy firmware frissítéssel érkezik a készülékekre.

Elsőként a G2 és a G Flex tulajdonosok élvezhetik a funkciót bizonyos országokban. Egy kutatás rámutat arra, hogy az emberek naponta akár 10-150 alkalmalommal is ellenőrzik és lezárják telefonjukat, így nem árt biztonságos módon tenni mindezt. A 2008-ban szabadalmaztatott Knock On funkció csak „előfutár” volt, kitaposta az utat a Knock Code funkciónak, amely sokkal nagyobb biztonságot nyújt az eszköznek, mint más megoldások, hiszen több mint 80 ezer különféle lehetséges kombinációt adhatunk meg a feloldáshoz.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza