Jön a Sense 6.0 frissítés a korábbi HTC mobilokra

Farkas Norman - 2014. április 30.

Nemsokára sok HTC-s örülhet az Egyesült Államokban és Kanadában, ugyanis hamarosan jóváhagyják a One M7, a One Max és a One Mini modellekre szánt, Sense 6.0 kezelőfelületet és funkciókat tartalmazó szoftverfrissítéseket.

A közeljövőben elérhető lesz frissítés formájában a vadiúj Sense 6.0 UI a hozzá tartozó funkciókkal együtt a korábban kiadott HTC modellekre. A One M8 fedélzetén debütált felületet tartalmazó pakk jóváhagyása már folyamatban van az Egyesült Államokban és Kanadában. Az alábbi listák megmutatják, hogy mely tengerentúli szolgáltatóknál épp milyen szakaszban van a frissítés a HTC One (M7), One Max vagy One Mini modellre vonatkozóan. Az update terjesztése valószínűleg nem lesz egyenletes, mivel egyes szolgáltatók korábban, mások pedig később hagyhatják azt jóvá.

Érdemes megemlíteni, hogy a tajvani gyártó korábbi Twitter bejegyzése szerint május végére tervezik az új Sense 6.0 update kiadását a One M7-re – persze ettől függetlenül korábban és később is kijöhet a frissítés.

Jó látni, hogy már a küszöbön van a tavalyi One modelleket megújító csomag, az viszont kevésbé örvendetes, hogy a frissítés más régiókra vonatkozó elérhetőségéről nincs információ, sőt korábban is csak az egyesült államokbeli One M7 kapcsán érkeztek frissítésről szóló hírek.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza