Ingyen kijelzőcsere a HTC One modelleken

Czipperer Dia - 2014. február 19.

A HTC egy ajánlattal rukkolt elő a jelenlegi és leendő HTC One tulajdonosok számára. A vállalat fél éven belül ingyen kicseréli a kijelzőt, ha azzal bármi történik, illetve frissítésekkel  látja el őket két évig, valamint extra felhőtárhelyet is biztosít.

Jól járnak a HTC tulajdonosok, ugyanis akiknek One, One mini illetve One max készüléke van, a gyártó fél évig ingyen kicseréli rajtuk a kijelzőt, ha bármi történik vele. A HTC hivatalos oldalán is olvasható az ajánlat, ahol lehetőséget is biztosítanak arra, hogy beszerezhessék a potenciális készüléket is.

Az ajánlat azonban nem csak ennyiből ál. A kezdeményezés része még, hogy a One eszközök tulajdonosai két éven keresztül folyamatosan megkapják készülékükre a főbb Android frissítéseket. Erről a kezdeményezésről már korábban is írtunk, amikor a Redditen egy fórumon röppentek fel a hírek ezzel kapcsolatban.

A HTC ezeken felül még extra tárhelyet is biztosít a felhasználóknak Google Drive-ban, amely készüléktől függően 25 vagy 50 giga lehet-

Köztudott, hogy a HTC marketingtevékenysége nem a legjobb, ezt ők maguk is beismerték egy interjú során. Idén azonban szeretnének javítani stratégiájukon. Első körben ezzel a különleges ajánlatcsomaggal szeretnék az embereket arra ösztönözni, hogy vegyenek HTC One modelleket.

 

Forrás: Techspot.com

Vissza