HP Slate 17 – androidos PC, óriástablet és okosmonitor egyben

Farkas Norman - 2014. szeptember 29.

Felbukkant egy sor sajtófotó a HP rendkívül sokoldalú táblagépéről, amit androidos all-in-one számítógépként, illetve okos funkciókkal megáldott monitorként is használhatunk. A 17 colos készülék meggyőző hardveres tudással és Beats Audio hangzással érkezik.

A HP nem követi versenytársai példáját, s próbál egyedi termékekkel előrukkolni, melyek sikere egyáltalán nem garantált, de ha végül befutnak, akkor – a konkurencia hiánya miatt – igen sokat hozhatnak a konyhára. E recept alapján készül az alábbi kiszivárgott fotókon látható Slate 17, ami távol áll a populáris androidos kütyüktől, mégis igen sokoldalú, hiszen okosmonitorként, táblagépként és androidos all-in-one PC-ként is megállja a helyét.

A 17 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású kijelzővel felvértezett masina nem éppen apró, ezért főként otthoni használatra ideális. A nagy mérethez erős hardver társul: a gép működéséről egy Intel Celeron N2807 Bay Trail processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, Beats Audio hangrendszer és WiFi modul vesz körül. Az egy feltöltéssel 5 órán keresztül használható eszközön egy HDMI és két USB 2.0 port is helyet kapott. A fedélzeten az Android 4.4 KitKat operációs rendszer fut.

A Mobile Geeks értesülései szerint a HP Slate 17 az elkövetkezendő hetekben landolhat a piacon, várható árát 470 dollárra saccolják.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo, Mobile Geeks]

Vissza