100GB ajándék OneDrive tárhely, csak Dropbox felhasználóknak

Farkas Norman - 2015. február 20.

Csupán engedélyeznünk kell, hogy a OneDrive hozzáférjen Dropbox fiókunkhoz, hogy oda menthesse a saját használati útmutatóját, s jutalmul 100GB OneDrive tárhelyet kapunk, amit 1 évig díjmentesen használhatunk.

A jelek szerint máris lejárt a Microsoft ajánlata, aminek keretében 100GB extra OneDrive tárhelyre tehettek szert az Egyesült Államokon kívül élő, szemfüles felhasználók. Akkor sincs okod szomorkodni, ha lemaradtál az akcióról, ugyanis egy újabb lehetőséget kínál a szoftveróriás, ami révén 100GB OneDrive tárhelyet kaphatsz 1 évre, ha rendelkezel Dropbox fiókkal.

A plusz gigabájtok megszerzéséhez csupán annyi a teendőd, hogy erre a linkre kattintasz, majd engedélyt adsz a OneDrive-nak, hogy hozzáférjen a Dropbox fiókodhoz és egy PDF fájlt mentsen oda, ami lényegében a OneDrive használati útmutatója. Ha átmentél a nem túl bonyolult folyamaton, a Microsoft máris hozzácsapja a plusz 100GB-ot a OneDrive-odhoz.

 

 

Ne feledd, az ajándék tárhely csak 1 évig áll rendelkezésre, utána elveszik, ha nem fizetsz a használatáért!

Az új akcióval nyilván sok Dropbox felhasználó előtt tárulnak fel a OneDrive-ban rejlő lehetőségek, így jelentős mértékben bővülhet a Microsoft szolgáltatását aktívan használók száma.

 

[Forrás: GSM Arena Blog]

Vissza