Brutális eséseket élt túl a Galaxy S6 edge [Videó]

Farkas Norman - 2015. március 30.

Felbukkant a YouTube-on egy rövid videó, ami a Galaxy S6 edge egyik első házi töréstesztje. Meglepő vagy sem, a hajlított kijelzővel szerelt mobilnak látszólag meg sem kottyan a többszöri erős földhöz vágás.

Előszeretettel olvasunk teszteket és nézünk zúzós videókat a friss zászlóshajó-mobilokról, hogy még azelőtt tisztában legyünk gyengeségeikkel és erősségeikkel, mielőtt súlyos tízezreket költünk rájuk. És persze sokkal jobb, ha nem a saját kárunkon tapasztaljuk meg, ha egy készülék nem bírja a gyűrődést. Szinte biztos, hogy hamarosan elárasztják a YouTube-ot a nemsokára megjelenő Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellek ellenálló képességét bemutató felvételek is. Máris felbukkantak az első fecskék.

A türelmetlenebb felhasználók számára igazi csemege lehet az alábbi videó, amiből kiderül, hogy vajon hogy bírja a leejtést, illetve a földhöz vágást a Galaxy S6 edge. A fém kerettel és Gorilla Glass 4 üveggel felvértezett, mindkét oldalra lehajló kijelzővel ellátott csúcsmodellt egy hölgy vette kezelésbe.

 

 

Ahogy láthatjuk, a Galaxy S6 edge-nek szinte meg sem kottyan, ha többször izomból a fölhöz csapódik, sem a kijelzőjét, sem pedig a burkolatát nem éri különösebb sérülés, működését pedig abszolút nem befolyásolja a burkolatát érő sokkhatás.

Az amatőr dobásteszt eredménye láttán biztosan felcsillan a leendő Galaxy S6 edge tulajdonosok szeme, és még nagyobb vágyakozással tekintenek a Samsung új csúcsmodelljére.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza