Már elérhető a Skype Fordító előzetes verziója

Czipperer Dia - 2015. május 13.

A Microsoft közzétette Skype fordítóprogramjának előzetes verzióját. Bár a program a vállalat szerint mindenki számára elérhető, csak bizonyos rendszereken fut.

A Microsoft már egy ideje dolgozik Skype fordítóprogramján, amelynek előzetes verziója immáron letölthető. Azonban a program csak Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszeren fut, így viszonylag sokan vannak olyanok, akik nem tudják kipróbálni a SkypeTranslatort.

Az applikációt közvetlenül a Windows Store-ból lehet letölteni, és avállalat ígérete szerint valós idejű fordítást kínál. Öt hónappal azután, hogy a Microsoft bejelentette ezt a megoldást, most közzétették a program előzetes verzióját, és ennek apropóján a vállalat kiiktatta a bejelentkezési kérelmet, ezzel lehetővé téve akárki számára, hogy a Windows Store-ból letöltse a programot.
 


Decemberben a Mashable egyik újságírója kipróbálta a spanyol verzióját a programnak. Azóta már a Microsoft az olasz és a kínai (mandarin) nyelvet is hozzáadta a programhoz. A szövegalapú fordítás már 50 nyelve érhető el jelenleg.

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Skype, fordítás, program
Vissza