Szűrés

A(z) Skype kulcsszót tartalmazó cikkek

Az új Bing a mobilokra és a Skype-ra is megérkezik

2023. március 2. -

Három héttel ezelőtt a Microsoft bejelentette az új Bing és Microsoft Edge bevezetését, mint olyan új eszközöket, amelyek egy másodpilótához hasonlóan segítik majd a felhasználókat az interneten való szörfölésben. Február 7. óta 169 országban több mint egymillióan váltottak jegyet erre az izgalmas „repülőútra”: ennyien használják a Bing előzetes verzióját, és a csatlakozók száma napról napra tovább nő.

Tovább

Rendhagyó Skype-nap a budapesti Herman Ottó Általános Iskolában

2016. december 1. -

A Microsoft idén november 29-én és 30-án rendezte meg a nemzetközi Skype-a-thon eseményt. Ennek lényege, hogy 48 órán keresztül a világ 47 országából csatlakozó résztvevők közreműködésével a diákok és a vendégek együtt utaztak több mint hárommillió virtuális mérföldet, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a technológia oktatásban betöltött szerepének fontosságára.

Tovább

All You Need Is Love

2016. február 14. -

A Microsoft gondolt az egymástól távol valentínező párokra is. A Skype-on való kapcsolattartás a szerelmesek napján is kitűnő lehetőség arra, hogy kifejezzük érzelmeinket, megosszuk gondolatainkat. Az emotikonok is a segítségünkre lehetnek, hiszen néha minden szónál kifejezőbb egy szívecske, egy maci-ölelés... vagy azok az új Mojik, amelyeket kifejezetten ebből az alkalomból helyeztek el a kínálatban.

Tovább

Saját csengőhang és képtovábbítás Skype-on

2015. augusztus 21. -

A Skype androidos alkalmazásának frissített változata segítségével az ismerőseink Skype hívásai a normál hívások csengőhangján szólalnak meg.

Tovább