A gyártó weboldalán bukkant fel a legújabb Oppo mobil

Czipperer Dia - 2015. május 18.

Az Oppo korántsem tétlenkedik. Nem csupán legújabb szoftverfrissítésén munkálkodik, hanem egy új modell, az Oppo Neo 5s is tarsolyában lapult.

Az Oppo szorgalmasan dolgozik a ColorOS következő verzióján, valamint azon, hogy a jelenlegi eszközök megkapják a frissítést. Emellett pedig a gyártó weboldalán egy új modell, az Oppo Neo 5s is felbukkant, amely a tavalyi Neo 5 készülék egy idei változata.

A Neo 5s fedélzetén a ColorOS 2.1-es változata fut, amely az Android 4.4.2 KitKat rendszeren alapul. A telefon 8 megapixeles Pure Image 2.0 technológiával, autófókusszal és LED vakuval ellátott főkamerát kapott, habár mindössze 720 pixeles videók rögzítésére képes. Az előlapi fényleső sem éppen szelfikamera, inkább csak videóhívásokra alkalmas a maga 2 megapixelével.

 

 

A telefon kijelzője mindössze 4,5 hüvelykes IPS megjelenítő (480 x 854p), meghajtásáról pedig egy négymagos, 1,2 GHz órajelű Qualcomm Snapdragon 410-es processzor gondoskodik majd.

A készülék Dual-SIM támogatással rendelkezik, valamint az eszköz 8 gigabájtos tárhelye is bővíthető micrSD kártyával. Az Oppo 2000 mAh-es akkumulátort pakolt az eszközbe.

 

 

A telefon már elérhető néhány piacon 160 eurós árcédulával (átszámítva kb. 50 ezer forint).

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza