Megoldás gamereknek: Alienware Steam Machine

Kütyü Magazin - 2015. november 27.

Az Alienware és a Valve együtműködésének gyümölcseként megjelent az Alienware Steam Machine, amely a konzol segítségével virtuálisan kiterjeszti a hagyományos PC játékkörnyezetet.

Az Alienware és a Valve együttműködésének köszönhetően megjelent az Alienware Steam Machine, amely a PC-s játékok szabadságát ötvözi a konzolok egyszerűségével. Az új modell négyféle konfigurációval is elérhető, így mindenki megtalálja a számára felelőt.

A készülék az Alienware teljesítményét társítja a Valve operációs rendszerével, a SteamOS-szel, a világ egyik legnagyobb gamer könyvtárával és közösségével. A felhasználók több mint 1500 SteamOS játék közül válogathatnak, és mintegy 100 millió társukkal sok ezer másikat is kipróbálhatnak az otthoni streamingnek köszönhetően.

Amellett, hogy a felhasználók szabadon, előfizetési díj nélkül hozzáférhetnek a jutányos árú és ingyenes játékok hatalmas gyűjteményéhez, a SteamOS rendszeren keresztül a legújabb játékokat is elérik. A cross-platform és a backward and forward catalogue támogatás a Steam ökoszisztéma fémjele, így az Alienware Steam Machine több mint egy konzol: alódi gamer környezetet teremt, hiszen a felhasználók egyetlen játékvezérlő használatával – billentyűzet és egér nélkül – élvezhetik a játékot.

 

 

Az alapmodell Intel Core i3 processzorral, nagy teljesítményű NVIDIA GTX videokártyával, 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel büszkélkedhet. Az erősebb verziók, még nagyobb teljesítménnyel és még több funkcióval érhetőek el, 8 GB memóriát, Intel Core i5 és az Intel Core i7 négymagos processzorokat és 1TB tárhelyet kínálnak. Mindegyik modell tartozéka az új Steam vezérlő is.

 

 
 
Vissza