Bírja a strapát az ütős aksival felszerelt Oukitel mobil

Czipperer Dia - 2016. április 19.

Még táblagépeknél is kikerekedik a szemünk egy 6000 mAh-es aksi hallatán, a telefonoknál pedig felettébb szokatlan. Pedig az Oukitel K6000-res modell ekkora példánnyal büszkélkedhet.

Tavaly decemberben számoltunk be a világ legnagyobb akkumulátorával felszerelt Oukitel K10000 modellről, amelynek neve is sugallja, hogy 10000 mAh-es példánnyal szerelték fel. Most egy kisebb, ugyanakkor kecsesebb és más tekintetben vonzóbb specifikációkkal megáldott modellel készült a gyártó az Oukitel K6000 személyében.

Combos aksi gondoskodik az új Oukitel mobil üzemidejéről. A gyártó 6000 mh-es példánnyal látta el a mobilt. Azonban nem ez az egyetlen pozitívum, amely a 5,5 hüvelykes Full HD felbontásra képes, szinte keret nélküli megjelenítővel megáldott phablet javára írható.

Az óriás mobil fedélzetén a legújabb 6.0 Android Marshmallow rendszer fut, meghajtásáról pedig egy 64 bites, nyolcmagos MTK6753-as processzor gondoskodik. Itt azonban még nem ért véget az előnyök sora, ugyanis a 2.5D Arc Dragontrail üveg kijelzővel ellátott telefon 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt tárhellyel felszerelve érkezik.
 


A mobil hátlapján, a dupla vakus kamera alatt kapott helyet az ujjlenyomat-olvasó szenzor, amely biometrikus azonosításra szolgál. A fénylesők sem éppen a hagyományos darabok közé tartoznak, ugyanis a mobil előlapi kameráját 8, a hátlapi főpéldányt pedig 16 megapixeles képességekkel ruházták fel.

Mindemellett pedig a 4G-képes phablet két SIM kártyás támogatással is rendelkezik, amely a többi versenytárshoz hasonlóan egyben a TF kártya helyéül is szolgál.

A telefon 195,63 dolláros áron rendelhető meg a Gearbest oldaláról szürke, illetve fehér színben.
 

Vissza