Nagy teljesítményű hordozható akkumulátort mutatott be a mophie

Kütyü Magazin - 2017. december 7.

A mophie bemutatta legújabb, nagy kapacitású hordozható akkumulátorát. A készülék egy MacBooknak 14 óra, egy iPhone 7 Plus-nak 66 óra, míg egy Samsung Galaxy Tab S3-nak 27 óra plusz üzemidőt képes biztosítani.

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta legújabb hordozható készülékét. A mophie powerstation USB-C XXL univerzális akkumulátor kapacitása egy iPhone, vagy iPad feltöltése mellett alkalmas egy MacBook Pro teljes feltöltésére is. A 19 500 mAh kapacitású készülék töltési teljesítménye a 30 wattot is elérheti, ami egyszerre akár két nagy energiaigényű eszköz töltését is lehetővé teszi.  A modell USB-C és USB-A szabványú kimeneti portokkal rendelkezik, segítségével akár 14 órával is meghosszabbítható egy USB-C csatlakozós MacBook laptop akkumulátoros üzemideje.

 

A készüléken található LED-es kijelző segítségével egyszerűen ellenőrizhető a töltöttségi szint és a töltöttség állapota, továbbá praktikus funkció a Priority+ charging, amelynek köszönhetően kiválasztható, hogy először a rákötött készülék, vagy maga az akkumulátor töltődjön. A Charge Vault technológiának köszönhetően a mophie powerstation hosszú ideig tárolja az energiát, így a feltöltés időpontja után is hosszú ideig rendelkezésre áll. Az akkumulátor digitális energiagazdálkodási rendszere intelligens töltési áramkörök segítségével állapítja meg azt a legnagyobb sebességet, amellyel az egyes csatlakoztatott eszközök még biztonságosan tölthetők.

A powerstation USB-C XXL megvásárolható az Apple.com és a mophie.com weboldalakon.

Kulcsszavak: akkumulátor, mophie
Vissza