Új vezeték nélküli töltőmegoldásokat mutatott be a mophie

Kütyü Magazin - 2017. február 16.

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta legújabb vezeték nélküli termékportfólióját, amely már iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékekhez is tartalmaz vezeték nélküli töltőmegoldásokat.

A mophie bemutatta legújabb juice pack air akkumulátoros mobiltokjait és ezek kiegészítőit. Az iPhone 7-hez gyártott juice pack air 2,525 mAh tárolókapacitású beépített akkumulátora akár 27 óra, a iPhone 7 Plus-hoz gyártott modell pedig akár 33 óra beszélgetési időt tesz lehetővé. 

A csak a  mophie termékekre jellemző egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően (gumírozott belső rögzítőpontok és a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületek) a tokok maximális védelmet nyújtanak a mobilkészülékeknek. A megbízható védelem és az extra akkumulátor idő mellett a modellek támogatják a vezeték nélküli töltést, és további újdonságokat is tartalmaznak.

A juice pack air támogatja a charge force technológiát, amely mágneses illesztést tesz lehetővé a mophie összes charge force kompatiblis kiegészítőjével, minden eddiginél egyszerűbbé téve a vezeték nélküli akkumulátortöltést. Mindkét modell kompatibilis a Qi technológiával, és lényegében minden ismert vezeték nélküli töltési rendszerrel, amelyeket repülőtereken, éttermekben, kávézókban, vagy autókban használnak.

A készüléken található LED-es kijelző segítségével egyszerűen ellenőrizhető a töltöttségi szint és a töltés állapota, továbbá praktikus funkció a  Priority+ charging, amelynek köszönhetően választható, hogy először a telefon, vagy a tokba épített akkumulátor töltődjön.

Az új sorozat tartalmazza a juice pack wireless iPhone 6s/6 és juice pack wireless iPhone 6s Plus/6 Plus termékeket (mindkét típushoz jár a hordozható töltőállomás is), a charge force dokkolók asztali, szellőzőnyílásra szerelhető, és a charge force töltőállomás változatait is. 

A juice pack wireless és juice pack kis méretű kézbe illeszkedő eszköz, amelyet arra terveztek, hogy 50, illetve 60%-kal több energiát biztosítson a mobilkészülékeknek. Mindkét tokhoz gyári tartozék a vezeték nélküli dokkoló egység, és kompatibilisek a Qi, és szinte minden egyéb vezeték nélküli töltési technológiával, telefonnal és kiegészítővel.

Asztali és szellőzőrácsra szerelhető charge force töltőállványok

Az asztali és szellőzőrácsra szerelhető charge force dokkolóállványok minden vezeték nélküli mophie tokkal kompatibilisek. Mindkét mágneses tartóállványt  5.5”-os telefonkészülék és juice pack függőlegesen, vagy vízszintes irányban történő rögzítésére tervezték. Az charge force desk mount talpa többféle szögben állítható a tökéletes nézőpozíció megtalálása érdekében. A  charge force vent mount speciális négyágú rögzítőjével könnyedén rögzíthető az autó szellőzőnyílásra.

Charge force töltőállomás

A charge force töltőállomás vezeték nélküli hordozható töltőmegoldás. A legtöbb okostelefonnál 5X hosszabb akkumulátoridővel (10,000 mAh) rendelkezik, minden iPhone és Samsung Galaxy S készülékhez gyártott charge force juice pack tokkal, és Qi wirless technológiával tölthető eszközzel kompatibilis. A beépített USB port lehetővé teszi egy második készülék párhuzamos töltését is.

A korábban megjelent juice pack Samsung Galaxy S 7/S7 edge készülékkel kiegészítve a termékcsoport egy a hét minden napján, a nap minden órájában rendelkezésre álló vezeték nélküli töltési környezetet kínál a mobil életstílus híveinek.

A juice pack air, juice pack wireless, charge force desk mount; charge force vent mount, charge force powerstation termékek megvásárolhatók a mophie.com weboldalon.

Vissza