A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

Kütyü Magazin - 2019. július 22.

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy augusztustól 1-től Magyarországon is megvásárolható a Honor 20. A készüléken mutatkozik be a vállalat új, nagy sebességű Bluetooth technológiája, ami az adott környezeti tényezőknek megfelelően növeli a jelerősséget. Amennyiben a csatlakoztatni kívánt eszköz jelerőssége gyenge, a Honor 20 képes megnövelni az átvételi teljesítményt. A Honor 20 így akár 200 méteres távolságig is stabil kapcsolatot biztosíthat, a technológia működését pedig mesterséges intelligencia támogatja, így automatikusan kikapcsol, ha a jelerősség, illetve a környezeti tényezők megfelelőek, kímélve ezzel az akkumulátort.

A Honor 20 tervezésekor a Bluetooth kapcsolat mellett a hangzás is nagy figyelmet kapott. A Honor 20 virtuális 9.1-es hangrendszerrel érkezik, mely a kétcsatornás audiojelből állít elő térhatású hangélményt. Ehhez első lépésként a Honor 20 mesterséges intelligencia segítségével azonosítja az eredeti kétcsatornás hanganyag egyes hangjait, a hangforrások helyét. Az így szétválasztott hangokon keresztül többek között a hangok időzítésével és a hangerők beállításával a 9.1-es rendszer csatornáit szimulálva teremti meg a térérzetet. Az ezt lehetővé tévő algoritmus fejlesztésében 40 európai, japán és kínai hangtechnikai szakértő dolgozott.

A Honor 20 mindezek mellett 6,26”-es kijelzővel és quad kamerarendszerrel bír, melyben a főkamera szerepét egy 48 MP-es, f1.8 rekesznyílású kamera tölti be. Az előlapi 32 MP-es, kijelzőbe épített kamera működését pedig mesterséges intelligencia támogatja.   

A Honor 20 hazánkban zafírkék és éjfekete színekben lesz elérhető, augusztus 1-től megvásárolható az Extreme Digitalnál 159.900 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron. A készülék hamarosan a Telekom és a Telenor kínálatában is megtalálható lesz.

A készülék az Extreme Digital augusztusban nyíló új, Nyugati téri márkaboltjában személyesen is megtekinthető számos más Honor okostelefonnal és kiegészítővel együtt.

Vissza