Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik a Honor új szériája

Kütyü Magazin - 2021. július 20.

A HONOR a mai napon csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit. Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez, hogy értékes meglátásokat osszanak meg arról, hogy az AI és az 5G hogyan teszi lehetővé mindenki számára az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokat.

A beszélgetés során Cristiano kifejtette a Qualcomm azon törekvését, hogy az 5G és az AI technológiákban rejlő lehetőségeket felszabadítva a felhasználók számára még transzformatívabb és innovatívabb élményt nyújtson. Izgatottan jelentette be továbbá, hogy a HONOR az első olyan készülékgyártók (OEM) között van, amelyek Snapdragon 888 Plus platformon működő okostelefont dobtak piacra, és felhívta rá a figyelmet, hogy a két márka rövid idő alatt milyen eredményeket ért el együtt.

George kiemelte, hogy a közelgő HONOR Magic3 sorozatot a Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik, megjegyezve: „A több mint 20%-kal nagyobb AI teljesítményt nyújtó Snapdragon 888 Plus több neurális hálózat egyidejű futtatására is képes. A platform iparágvezető teljesítménye biztosítja a HONOR Magic3 sorozat számára azt a rugalmasságot, amelynek köszönhetően a legjobb mobil- és kameraélményt képes nyújtani.”

A Global CEO Tech Talk volt az első alkalom, amikor a vállalat többet is megosztott a HONOR Magic3 sorozat formatervezési inspirációjáról, megjegyezve, hogy a közelgő okostelefont a Magic Hour színei ihlették, amely a fotózás és videózás világában arról híres, hogy a legjobb napszak a fényképezéshez. A napnyugta előtti vagy napfelkelte utáni 15-20 perces időszakban, amikor a nap -6° és -4° között van a horizont alatt, az ég sötétkék színben világít. Amikor a nap -4° és 6° között van a horizont felett, az ég rózsaszín, vagy rózsaszín-arany árnyalatú. Ezek a Magic Hour alatti színfázisok adták a HONOR Magic3 sorozat két színének nevét: Blue Hour és Golden Hour.

 

Fotó: Global CEO Tech Talk by Reuters Plus

A HONOR legújabb forradalmi technológiáinak bemutatása mellett George Sitaóval és Nathannal a HONOR terveiről is beszélgetett: a vállalat a felhasználók hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapjait hivatott elősegíteni, különösen a magánélet, az egészség és a fitnesz, valamint a fenntarthatóság terén. Kifejezte, hogy a HONOR szilárdan hisz abban, hogy "a magánéleted a tiéd", hangsúlyozva a márka elkötelezettségét, hogy biztonságos rendszerekkel és megoldásokkal segítse a fogyasztókat személyes adataik még biztonságosabb kezelésében. Ennek elérése érdekében George megjegyezte, hogy a HONOR kifejezetten a HTEE (HONOR Trusted Execution Environment) operációs rendszert hozta létre, egy olyan operációs platformot, amely a legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítja a mobilfizetéshez és az arcfelismeréshez.

George beszélt a HONOR "1+8+N" termékstratégiájáról is, amely azt jelenti, hogy a vállalat az okostelefonokra, mint a platform magjára összpontosít, miközben más csatlakoztatott termékeket fejleszt, azzal a céllal, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa többek között a mobil irodában, az intelligens otthonban, az egészségmegőrzés vagy a fitnesz területén, vagy akár az okostelefon használatával történő kikapcsolódásban. E stratégia részeként a HONOR a Shanghai Jiaotong Egyetemmel közös sportlaboratóriumot hozott létre az innováció elősegítése érdekében, hogy a vállalat a fitnesz területén betöltött vezető szerepét tovább erősíthesse korszerű egészségügyi és fitnesz megoldások kifejlesztésével.

A Global CEO Tech Talkról további információkért, illetve a teljes panelbeszélgetés megtekintéséhez kérjük, látogasson el az alábbi linkre: https://www.reuters.com/article/sponsored/entering-the-realm-of-sci-fi

Vissza