Jól szerepelt a HONOR az idei MWC-n

Kütyü Magazin - 2022. március 7.

A napokban ért véget az MWC Barcelona 2022, ahol a HONOR bemutatta legújabb csúcskategóriás okostelefon-családját. A HONOR Magic4 sorozat olyan képességekkel mutatkozott be az iparág előtt, mint a következő generációs LTPO kijelző és az erőteljes, 100 W-os vezeték nélküli töltés, valamint a kategóriájában kiemelkedő teljesítményt biztosító Snapdragon 8 Gen 1 mobilplatform, amelyek lenyűgözték a show résztvevőit és a felhasználókat.

A HONOR 29 díjat érdemelt ki a rendezvényen jelen lévő médiumoktól, melyek közül 19 elismerést a HONOR Magic4 széria kapott. A Magic4 sorozat „Best of MWC” díja azt mutatja, hogy a résztvevők a HONOR új zászlóshajóit komoly versenyzőként ismerik el a prémium kategóriában. A díjazottak között szerepel a stílusos HONOR Watch GS 3, illetve az innovatív HONOR Earbuds 3 Pro is, mely rangos díjat kapott egy neves zenei és szórakoztató magazintól.

 

A megoldásokra fókuszáló hozzáállás jegyében a márka a HONOR Magic4 sorozattal a felhasználók problémáinak kezelését tűzte ki céljául, hogy lenyűgöző élményt biztosítson számukra. A készülékek tulajdonosai kiváló minőségű fényképeket készíthetnek videózás közben, vagy a mesterséges intelligencián alapuló Privacy Call megoldás segítségével óvhatják magánéletüket telefonálás közben. A HONOR Magic4 sorozat 2022 második negyedévétől lesz elérhető a tengerentúli piacokon, ára 899 eurótól indul a HONOR Magic4 (8 GB+256 GB) és 1099 eurótól a HONOR Magic4 Pro (8 GB+256 GB) esetében.

Vissza