Új TCL soundbarnál bukkan fel a RAY•DANZ technológia

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 3.

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata globális sajtótájékoztatót tartott a berlini IFA 2022 rendezvényen, ahol bemutatta legújabb innovációit, köztük az új RAY•DANZ soundbart, a Mini LED és QLED TV-k XL kollekcióját, valamint a legújabb A energiaosztályú mosógépeket, továbbá beszélt fenntarthatósági kötelezettségvállalásairól is.

 

Prémium, magával ragadó otthoni moziélmény

Egyik vezető szórakoztatóelektronikai vállalatként és a világ egyik legkelendőbb márkájaként a TCL elkötelezett amellett, hogy még innovatívabb prémium tévéket dobjon piacra.

A 2022-es IFA kiállításon a TCL bemutatta az EISA-díjas C835 Mini LED TV-t, amelyben a lenyűgöző képminőség párosul Dolby Atmos technológiával a magával ragadó hang- és képélményért. Ahhoz, hogy az igazi moziélményt varázsoljon az otthonokba és még nagyobb élményt nyújtson, a TCL leleplezte Európa első 98 hüvelykes QLED TV-jét és bejelentette, hogy elhozza legújabb XL kollekcióját az európai piacra.

Szintén bemutatásra került a legújabb zászlóshajó, a 7.1.4 csatornás TCL X937U exkluzív RAY•DANZ technológiával, valamint az EISA-díjas TCL C935U hangrendszer Dolby Atmos támogatással.

 

Intelligens életvitel az otthonokban

A szabadalmaztatott FreshIN klímaberendezéstől az A energiaosztályú mosógépeken át a hűtőszekrények, légtisztítók és robotporszívók széles választékáig a TCL olyan termékeket kínál, amelyek zökkenőmentesen illeszthetők az otthoni ökoszisztémába. A díjnyertes háztartási készülékekkel a TCL nem csak technológiát kínál, hanem stílusos dizájntermékeket is, amelyek bármilyen otthoni stílusba beleillenek.

 

Fenntarthatónak és felelősségteljesnek lenni

Felelős globális vállalatként a TCL elismeri, hogy kötelezettségei jóval túlmutatnak a termékek fejlesztésén és ügyfelei számára történő értékesítésén.

A felelős környezetvédelem elengedhetetlen, a TCL átfogó lépéseket tesz működésének minden területén, hogy biztosítsa a fenntartható jövőt, és külön erőforrásokat fordítson a kutatásra és fejlesztésre ezen a területen.

Ezenkívül prioritást élvez a zöldszektorba történő befektetés a tisztább és környezetbarátabb energiaelőállítására és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése érdekében. A TCL komoly múltra tekint vissza a fenntarthatóság terén. Termékei megfelelnek és meg is haladják a környezetvédelmi előírásokat, felügyeli a gyártási folyamatot az energiafelhasználás csökkentése, a veszélyes anyagok eltávolítása és a kritikus ásványi anyagok ellátási láncból való kizárása érdekében. Emellett támogatja a zöld csomagolást, tervezi elektronikai újrahasznosítási programjának bővítését is.

Idén a TCL több A energiaosztályú terméket dob piacra, hogy segítse fogyasztóit fenntarthatóbb életmód kialakításában. Ezenkívül a TCL támogatja a híres francia orvos és felfedező, Jean-Louis Etienne által vezetett Polar Pod elnevezésű tudományos expedíciót, hogy feltérképezze az óceánt, új adatokat továbbítson kutatóknak, oceanográfusoknak, klimatológusoknak és biológusoknak. Az expedíció szponzoraként a TCL pénzügyi támogatást nyújt a Polar Pod csapatainak és népszerűsíti ezt a nagyszerű expedíciót a nyilvánosság előtt.

 

Inspire Greatness: Proaktív, stílusos, innovatív és intelligens

A TCL arra törekszik, hogy inspirálja az embereket életük legnagyobb pillanatainak kialakításában és átélésében.

A TCL elkötelezett nem csak az innováció, de a sport és a játék iránt is. 2018 óta a FIBA globális partnere, és büszkén támogatja idén szeptembertől a FIBA EuroBasket bajnokságot. 

A várva-várt labdarugó világesemény előtt bemutatta a 2022-es TCL csapatot, köztük olyan sztárokkal, mint az angol válogatott Phil Foden, a francia védő Raphael Varane és a feltörekvő spanyol csillag, Pedri.

A sajtótájékoztató utólag is megtekinthető a TCL Electronics közösségi médiafelületein. 

Kulcsszavak: IFA 2022, TCL
Vissza