Készülj fel előre és csapj le a Mio legjobb ajánlataira!

Kütyü Magazin - 2022. november 16.

Már alig várod a Black Friday napokat, amikor az év legcsábítóbb akcióira vadászhatsz? A Mio is szuper ajánlatokkal érkezik: a belépő szintű autós fedélzeti kameráktól kezdve a csúcsminőségű készülékekig közel 4000 darab terméket kínál akár 30%-os árengedménnyel. Szeretnél a legjobb ajánlatra lecsapni? Készülj fel a vásárlásra előre és kövesd tippjeinket, hogy biztosan a tied legyen a kiszemelt akciós Mio menetrögzítő kamera!

Az év várva várt shopping-eseménye a Black Friday, amikor akár olyan áron juthatsz termékekhez, amiről eddig csak álmodni mertél. Ilyenkor vásárlók milliói állnak egy képzeletbeli rajtvonalnál, hogy amint eldördül a startpisztoly, fénysebességgel tegyék be valódi vagy virtuális kosarukba a kiválasztott akciós árukat. Hogyan legyél az elsők közt, akik megszerzik a Mio akár 30%-kal olcsóbban kínált fedélzeti kameráit? Tippjeink ebben segítenek neked!

#1 Kövesd a márkákat! A legtöbb márka és áruház jelen van a közösségi médiában, keresd meg kedvenceidet a különböző platformokon, és értesülj elsőkézből az akciókról, eseményekről.

#2 Iratkozz fel! Ha regisztrálsz egy cég hírlevelére, hűségprogramjára, szintén az elsők között juthatsz hozzá információkhoz. Sőt, akár egyedi kedvezményben is részesülhetsz! 

#3 Készíts listát! Írd össze, mit szeretnél venni a Black Friday napokon. Látogass el a Mio weboldalára is, ahol összehasonlíthatod a menetrögzítő kamerákat, és kiválaszthatod, melyikre van szükséged. A belépő szintű, stílusosan kompakt MiVue C312 készülék 1080 pixeles Full HD kamerával rögzíti az út minden szükséges részletét. A 130°-os nagylátószögű lencsének köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy semmi sem marad le a képről.

A Mio termékkínálatának csúcsát jelenti a MiVue 886 4K, amely 4K felbontásban, 160°-os nagylátószögű lencsével készíti kiváló minőségű felvételeit, akár rossz látási viszonyok között is. Továbbá beépített WIFI, sebességmérő kamerára figyelmeztetés, másodpercekénti mentés is elérhető benne.

#4 Készülj fel! Válaszd ki előre a Mio weboldalán, milyen fedélzeti kamerát szeretnél venni, majd keress rá egy árukereső-oldallal, hogy melyik partnerünknél kapható. Itt készítsd el előre a vevői profilodat, hogy a Black Friday alatt ezzel már ne menjen az idő!

#5 Legyen B-terved! Megvan a bevásárlólista? Még ne dőlj nyugodtan hátra! Bármikor elvihetik az orrod elől a kiválasztott terméket, ezért jó, ha több opcióval készülsz egy adott termékkategóriában. A Mio is számos modellt kínál a Black Friday idején, írj fel többet a listádra! Akár olyan készüléket is választhatsz, amely egyszerre tartalmazza az első és a hátsó menetrögzítő kamerát. A Sony kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelőjével ellátott MiVue C588T Dual például amellett, hogy elöl-hátul rögzíti az eseményeket, parkolás közben* is vigyáz az autódra, hiszen automatikusan elindítja a felvételt, ha mozgást észlel a jármű előterében.

#6 Őrizd meg a számlát! Vásárlás után tartsd meg a blokkot, számlát, hiszen csak ezzel együtt tudsz később reklamálni, ha szükséges. Amennyiben webshopban vásároltál, úgy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a terméket, amelynek ellenértékét az eladó köteles visszafizetni neked.

Az akcióban többek között az Auchan, Best Byte, eMAG.hu, Euronics, Media Markt vesz részt. A Black Friday hivatalos időpontja 2022. november 25., de van, ahol már elkezdődött a leárazás. Az eMAG webshopjában pedig november 18-án lesz a Black Friday!

_______________

*Használatához SmartBox III szükséges, amelyet külön kell megvásárolni.

Vissza